Most mit csináljak? Sürgős!
Figyelt kérdés
Tegnap este volt nálunk egy házibuli ami hajnalig tartott, én is be voltam rúgva mint mindenki és rárecskáztam egy csaj kabátjára.
Még szerencsére mindenki alszik csak én keltem most fel és most tudatosult bennem hogy mit csináltam.
Mit csináljak a kabáttal hogy a csaj ne vegye észre?
Már gondoltam arra is hogy kidobom és azt mondom hogy eltünt v ellopták.
2009. okt. 29. 10:15
1/12 anonim válasza:
Jaja, dobd ki!
Vagy hagyd csak ugy azt ha észreveszi akkor kezd el röhögni hogy jesszus kirecskázott rá a kabátra?? XD
2/12 anonim válasza:
nyalassad le a csajjal a kabátról xDDDD vagy dobjad ki XD
3/12 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod lehet hogy rá se jön hogy ki volt.
2009. okt. 29. 10:27
4/12 anonim válasza:
Igaz akkor hagyjad úgy ahogy van ő megy haza recskás kabátban :DD
7/12 anonim válasza:
Első vagyok!
Persze, honnan tudná kivolt az!? XD
Csak lepődj meg és röhögj ahogy mondtam! De ne túl feltűnően mert az már gyanus lesz neki!
Aztán probáld ráfogni valakire XD
8/12 A kérdező kommentje:
kösz, remélem sikerülni fog
2009. okt. 29. 10:35
9/12 anonim válasza:
Szerintem meg egy vizes szivaccsal töröld le róla. A víz meg majd megszárad. Te sem örülnél neki, ha valaki ezt csinálta volna a tiéddel, szerintem. Hipergusztustalanok tudtok lenni...
10/12 A kérdező kommentje:
Már rászáradt, és ha kimosnám akkor nem száradna meg mire felébrednek.
2009. okt. 29. 10:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!