Jönnétek, ha lenne fellázadás a Sláger rádió és a Danubius miatt?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy valamit tenni kéne, mert ez tűrhetetlen, ilyet is elvesznek tőlünk!2009. okt. 29. 10:05
11/42 anonim válasza:
Na jó, első vok, de meggondoltam magam, meghoztátok a kedvem :D Lázadjunk!
12/42 anonim válasza:
Szervezzétek gyerekek és megyünk!!!
13/42 anonim válasza:
Egyszerűen vérlázító!!!!!!
Há' ne hogy mán mindent meg lehessen velünk csinálni!!!!!!
Ne dugjanak már le a torkunkon mindent!!!!!!
Szemét politika, most gyorsan csináltak maguknak 1-1 rádiót. Hát ezeknek mindent lehet????
PIROS SZALAGOT A KOCSIKRA, KERÉKPÁROKRA, KABÁTOKRA, TÁSKÁKRA...
CSAK LOBOGJON......
bárhová megyek veletek
14/42 anonim válasza:
2. vagyok :) sztem Balázsék és Gáborék is örülnének ha tudnák, hogy mi folyik itt az érdekükben :)
15/42 A kérdező kommentje:
Na és hol tartsuk az összejövetelt? Az ORTT közelében, vagy inkább egy semleges helyen, hogy ne vigyenek el a rend őrei? :D
2009. okt. 29. 10:33
16/42 anonim válasza:
Mi lenne ha hősök tere vagy ilyesmi??? Csak kis cendes tüntetés kéne, tényleg nem zúzás. Bár én arra is gondoltam, hogy úgy kéne, hogy mától éjjel nappal kint lenni az Ortt előtt, persze nem mindenki éjjel nappal, hanem ki hogy ér rá csak h mindig legyen ott valaki, legalább 18.-áig? Vagy ez durva lenne??? Hülyeség???
17/42 anonim válasza:
18/42 A kérdező kommentje:
A Hősök tere jól hangzik, a többieknek is jó lesz?
Mikor legyen? Gondoltam arra, lehetne több napos is, aki tud az megy. Találjunk ki valamit és iwiw és myvip klubokban hirdetem, minél többen jöjjenek! :D
2009. okt. 29. 10:39
19/42 anonim válasza:
Szerintem törjünk be az ORTT épületbe és b*sszuk szét az egészet!
20/42 anonim válasza:
2. vok :) iwiwen vagy myvipen jó :) milyen néven van, hagy csatlakozzak a klubba :) facebook-ra rakjak egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!