Jönnétek, ha lenne fellázadás a Sláger rádió és a Danubius miatt?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy valamit tenni kéne, mert ez tűrhetetlen, ilyet is elvesznek tőlünk!2009. okt. 29. 10:05
1/42 anonim válasza:
Tök egyszerű, nem kell hallgatni az új rádiókat... ha nem lesz reklámbevételük, nem tudom miből fogják fizetni a beígért horribilis összegeket. Nem kell itt kimenni és verni magunkat, csendesen is lehet lázadni.
2/42 anonim válasza:
én mennék :) csak még a héten legyen, mert még szünetem van :)
4/42 A kérdező kommentje:
Meg fognak szűnni.
2009. okt. 29. 10:17
5/42 anonim válasza:
nem hallottad? a genya ORTT megszünteti nov.18-tól mindkettőt 2. voltam
6/42 anonim válasza:
:O:O Nem is tudtam.
Hát, hogyha lenne fellázadás, akkor én tuti benne lennék :D
7/42 anonim válasza:
Imádom mindkettőt, de nem hiszem, hogy rádióadók miatt fel kellene lázadni -,- Tudom, divat lett mindig felborítani a rendet, hogy még több bajt és kárt teremtsünk a SAJÁT országunkban, de én sosem követtem a divatot. Nem az a megoldás, hogy eltakart arccal kimegyünk szidni, akinek a neve eszünkbe jut, és közben összetörünk mindent...
8/42 A kérdező kommentje:
Nem törni-zúzni akarok, hanem egy normális összejövetelt...
Tudod, ez azért már durva, hogy ilyet is elvesznek tőlünk!
Meddig nyelünk még?
2009. okt. 29. 10:22
9/42 anonim válasza:
A tuti műsorvezetők ott is meg fogják találni a helyüket, csak éppen más lesz a kenyéradó gazdájuk!
Ha akár más név alatt is fut az adó..
Ne aggódjatok: JÁKSÓ FOREVER!
10/42 anonim válasza:
Én mennék! Fogjunk össze! Persze kultúráltan gerekek!!! Oké?
A piros szallagot már kitettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!