Hát, a letűnt korok nagy emberei úgy csinálták, hogy a homlok és a két halánték találkozásakor, illetve a homlok közepének felső részén lyukat ütöttek, majd ezeken a lyukakon keresztül alkoholt csepegtettek a koponyába. Ez szépen elmarta a frontális homloklebenyt az agy többi részével összekötő részeket, így hatástalanítva azt. Otthon, egyedül, érzéstelenítés nélkül kizárt, hogy el tudnád végezni.
2013. aug. 19. 04:54
2/6 A kérdező kommentje:
"ideiglenesen kikapcsolni"
"otthon elvégezhető módszere"
Ez egyiknek se felel meg.
Amúgy meg ma elektromos impulzussal szokták ha jól tudom.
2013. aug. 19. 05:01
3/6 anonim válasza:
Hát, attól tartok hogy ideiglenesen nem igen tudod kikapcsolni, nem úgy megy az hogy tönkrevágom az agyamat aztán hopp meggondoltam magam, ez nem csiki-csuki. Ha elhatároztad, hogy a homloklebenyed nélkül kívánod leélni a hátralévő életed, hát szíved joga, de akkor tartsd is magad az elhatározásodhoz ! Egyébként én úgy tudom, hogy manapság gamma késsel szokták megoldani a problémások problémáit, de az is elégetné a kis idegeidet, amik aztán soha nem regenerálódnának. Szóval ha mindenképpen otthon akarod megoldani a dolgot, akkor legalább hívj át pár ismerőst, esetleg kérd meg szüleidet, és ne spórolj a fájdalomcsillapítóval, mert rohadtul fog fájni ! Legalábbis amíg a koponyádat fúrják, az agy meg nem érez fájdalmat.
2013. aug. 19. 05:10
4/6 A kérdező kommentje:
A tanulmány amit olvastam az inkább hipnózisos módszert támogatta és gyakorlatokat amikkel le fárasztja és így kapcsolja ki lényegében egy időre.
A koponyám és az agyam is köszöni szépen jól van úgy ahogy van. Ilyen féle módosításból nem kérek
2013. aug. 19. 06:02
5/6 anonim válasza:
Hát igen, én is csodálkoztam, hogy ilyesmire vállalkoznál, de tapasztalatnak jó lenne. Bár, kétlem hogy utána akármiféle tapasztalatodra emlékeznél, tekintve hogy akik átestek eme műtéten általában csak arra voltak képesek hogy csorgó nyállal bámulják a falat napi 10 órán keresztül, dehát ízlések és pofonok...
2013. aug. 19. 06:05
6/6 anonim válasza:
... Ja, az építő választ lehagytam... Istenem, korán/későn van még/már :D
Szóval, meditációs úton is elérhető a homloklebeny izolációja, bár ez idő- és kitartásigényesebb a fentebb említett operációnál. Egy közeli orvostanonc ismerősöm mondta, hogy a homloklebeny egyik fontos feladata a monoton feladatok ellátása, amit pl. egyes jógik azzal szoktak túlterhelni, hogy rendkívül monoton dolgokat csinálnak nagyon sokáig. Ilyen például bizonyos szavak sokáig való ismétlése. Ettől a lebeny úgymond "elfárad" és nem lesz képes a többi feladatának teljesítésére, így lehetővé téve Neked vagy másoknak a hatékonyabb tanulást. Egyszer kíváncsiságból én is kipróbáltam, két héten át naponta kb. 5x25 perc "mantrázás" után kb. 10 perc alatt bevágtam az egész himnuszt ! Lehet, hogy ez másoknak normál tempó, de az én gyenge idegpályáimnak ez kb. háromszoros teljesítmény (hatodik osztályos koromban még emlékszem 25-30 perc alatt tanultam meg). A tanulási készséged nyilván annál jobb lesz, minél tovább csinálod, de én két hét után ráuntam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!