Izabellaa kérdése:
Mivel dobhatnék a forgalmon, hogy segíthessek otthon? 16/L (többi lent)
Figyelt kérdés
Eddig elég jól éltünk minden stimmelt nem voltunk se gazdagok se szegények. Van 1 szórakozó helyünk egy büfénk meg hasonlók. Viszont most nem vet fel a pénz minket a nyárnak köszönhetően. Most is épp az egyik ilyen vendéglátós büfénkben dolgozom de nem nagyon jönnek mivel eléggé rossz helyen van szerintem. És nagyon el vagyok keseredve nyitástól jól forgalmazott ma valamiért nem és már csak 2:45 percig kellene nyitva lennem de nem akarok haza állítani ilyen kevés forgalommal mert nem akarok csalódást okozni otthon. Persze nyilván nem zavartatnák magukat csak azt mondanák, hogy néha kell ilyen is de én nem tudok mit csinálni.2013. aug. 14. 17:17
1/1 anonim válasza:
ha szep lany vagy akkor ontsd le a polodat vizzel hajtsd fel kicsit magadon es mosolyogj az emberekre sokat foleg a ferfiakra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!