Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A gólya hozott a rák meg elvisz?

A gólya hozott a rák meg elvisz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak miután egy nyúl megrakott
2009. okt. 28. 23:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem kellene viccelődni ...
2009. okt. 28. 23:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ezzel tényleg nem kéne viccelődni. kívánom hogy ne legyen a kérdésedre az élet válasza az "igen"
2009. okt. 28. 23:25
 4/8 A kérdező kommentje:

jaj...elfelejtettem hozzá magyarázatot írni bocsánat..

szóval egy srác írta nekem és nem tudom hol benne a vicc..pedig ő nagyonjót röhögött rajta..és még egyszer elnézést :$

2009. okt. 28. 23:40
 5/8 A kérdező kommentje:
ja és ami még kimaradt..aki viccesnek találja az elmagyarázná nekem hogy mi benne a vices mert most én vagyok a hülye aki nem érti a viccet..:S
2009. okt. 28. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:

23:25 vagyok

nemgondoltam hogy nem tudod mi a szöveg lényege.

a kisgyerekeknek a szülők (nem minden szülő, de vannak akik igen) azt szokták mondani hogy a babát a gólya hozza.

eddig érthető, gondolom

rák. mi is a rák.

1. egy állat

2. egy betegség amibe az emberek gyakorta belehalnak, tehát a rák elviszi őket, a rák miatt halnak meg, a rák öli meg őket.

Ez a kérdés egy szóvicc, de szerintem egy nagyon morbid, és rossz vicc. Nem nevettem rajta, pedig egyből értettem a poént.

szóval ezt mondja valaki hogy:

A gólya hozott, a rák meg elvisz.

2009. okt. 28. 23:55
 7/8 A kérdező kommentje:

jaa hogy a betegség féle rák..juuuj..télleg elég morbid:S

Köszönöm szépen kedves utolsó..asszem most meg megyek és leszedem a gyerek fejét...:@mert nem egy ismerősöm halt már meg rákba :'(

2009. okt. 29. 00:02
 8/8 anonim ***** válasza:
nemcsak a gólya hozza a gyerekeket, a szülésznőm azt írta egyszer nekem, hogy sokszor helyettesíti a gólyát
2009. okt. 29. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!