Sammysilver kérdése:
Hol találom meg? Keresem Horváth Antalt, akivel ca.35 évvel ezelőtt együtt dolgoztam a Közmű és Mélyépitő Vállalatnál a Boráros téri irodaházban. Már minden fórumon kerestem, nem hozott eredményt. Kb.62-65 éves lehet most.
Figyelt kérdés
Azt hiszem a XX. Kerületben lakott annak idején albérletben.A filmgyárban (XIV. Ker. Budapest Róna u. ) is dolgozott, azt hiszem 1982-ben.2011. márc. 19. 21:17
2/2 Összefogás válasza:
Próbálkozz meg a lakcímnyilvántartóval.
Fizetni kell érte valamennyit, de lehet hogy tudnak segíteni.
De ha elég bátor vagy, telefonálj be a Class FM Rádió reggeli műsorába, és kérd meg, hogy kapcsoljanak be az adásba. Erre még nem volt példa, de Sebestyén Balázs szerintem elég nyitott az új dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!