Ti mit gondoltok erről?
Ti is észrevettétek már, hogy ha ilyen "népszerűbb lánykák", legyenek mondjuk 16-17 évesek, meglátnak az utcán, parkaban, plázában, etc.. menőbb fiúkat, egyszerre teszik az agyukat, hangosabban beszélnek, nevetnek. Mert fel akarnak nekik tűnni, esetleg be is jönnek nekik a fiúk... De szerintem ez akkor is nagyon gyerekes. Ez a 12 éveseknél még érthető, idegesítő, de érthető.. de nem 16-17 éveseknél. Szerintem egy lány akkor vonzó, ha megtartja a kellő távolságot, esetleg szemezik a fiúval, mértékkel közeledik hozzá. Vagy ha bátrabb az se baj, de akkor kedvesen menjen oda a fiúhoz, vagy esetleg elegyedjen vele szóba.. de semmiképp se hívja fel magára gyerekes módon a figyelmet...
Ti is gondolkodtatok már ezen, vagy van aki ugyanezen a véleményen van mint én? 16 / L
köszönöm a választ:)
hát így van...
még írjanak mások is, érdekelnek a többiek véleményei is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!