Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lányok nektek miért tetszik a...

Lányok nektek miért tetszik a shounen ai (fiúszerelem)?

Figyelt kérdés

Az összes barátnőm szereti, de nekem nagyon nem tetszik! Nektek mi tetszik benne??? O.o

Előre is köszi a válaszokat! :D

2013. aug. 18. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez olyan mint a fiúknál hogy szeretik a lezbikusokat
2013. aug. 18. 20:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért a lányoknak tetszik az ha két fiú egymásnak dörgölőzik mert a fiúk perverzek és nekik biztos de a lányoknak miért? O.o Én utálom!
2013. aug. 18. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
ezt úgy mondod, mintha a lányok nem lennének perverzek.. hidd el, ők is azok, csak jobban titkolják. és gondolom azért amiért a fiúknak, ha két nőt látnak együtt.. kettő jobb mint egy.
2013. aug. 18. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor biztos perverz vagyok :D

Egyébként szerintem ezt senki nem fogja tudni neked megmagyarázni. Van, aki szereti az ilyen dolgokat, van aki nem, szvsz mindkettő normális :)

2013. aug. 18. 20:26
 5/11 A kérdező kommentje:
oks! Kösz a válaszokat.
2013. aug. 18. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Te is lány vagy?

Én fiúként nem tudnék megnézni shounen ai-t, de shojo ai -t igen, de abból sem néztem többet mint 2-3-at.

2013. aug. 19. 11:51
 7/11 anonim válasza:
100%

Lány vagyok, nekem nem tetszik... Inkább személyfüggő. Valaki ajánlgatta nekem, hogy nézzek ilyet, mert néha sokkal kidolgozottabbak, mint az egyszerű romantikus animék. Egybe belenéztem, igaza volt, de annál sem jutottam el az utolsó részig.

Szóval: állítólag sokkal élvezhetőbb, mert nem a szokásos sablonos és sokkal kidolgozottabb a háttere.

2013. aug. 19. 19:23
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, nem szeretem mégsem a shoujo ait, sem az ecchi animeket, a lányoknak sem kell mindnek szeretni a yaoit. Vannak olyanok, akiknek ilyen különleges az ízlésük, ezt el kell fogadni.
2013. aug. 19. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Na figyelj~ :D Én is szerettem régebben, a mai napig nem zavar, ha látok ilyet. :D Nem kifejezetten az vonzott benne, hogy húúú, két fiú szexel/smárol/stb, hanem a tény, hogy azonos neműek. És miért nem a shojou-ai jött be? Mert túl kis cukik voltak mindig. Sokkal kevésbé hasonlítottak élő emberekre, mint a fiú karakterek (nagyobb szem, cuki alkat, stb.). Mint pár évvel később, hogy elkezdtem ezzel foglalkozni, lejött, hogy nekem a lányok is bejönnek. Ez kellett ahhoz, hogy elfogadjam, hogy biszexuális vagyok. Lehet, az én esetem egy extrém példa, de biztos vagyok benne, hogy sok lánynak vannak leszbikus hajlamai, akik néznek ilyet.
2013. aug. 19. 23:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#9: Én úgy tudom, hogy minden lányban van egy kis leszbikus hajlam - ezt egy orvos mutatta ki valamikor. A vallásosak se ugassák, hogy a leszbikusokat megeszi az ördög, mert a Biblia sehol sem írja, hogy a leszbikusság bűn (a b^ziságot tiltja a Biblia). Látszik, hogy Isten férfi, mert szereti a leszbikusokat.

Egyébként nem vagyok keresztény. Szerintem mindenkinek a saját joga, hogy kihez vonzódik, és hogy mihez van kedve, egészen addig, míg az nem megy egy másik ember rovására. A pedofíliát elítélem, mert ott a gyerekek sérülnek.

2013. aug. 19. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!