Lányok nektek miért tetszik a shounen ai (fiúszerelem)?
Az összes barátnőm szereti, de nekem nagyon nem tetszik! Nektek mi tetszik benne??? O.o
Előre is köszi a válaszokat! :D
Hát, akkor biztos perverz vagyok :D
Egyébként szerintem ezt senki nem fogja tudni neked megmagyarázni. Van, aki szereti az ilyen dolgokat, van aki nem, szvsz mindkettő normális :)
Te is lány vagy?
Én fiúként nem tudnék megnézni shounen ai-t, de shojo ai -t igen, de abból sem néztem többet mint 2-3-at.
Lány vagyok, nekem nem tetszik... Inkább személyfüggő. Valaki ajánlgatta nekem, hogy nézzek ilyet, mert néha sokkal kidolgozottabbak, mint az egyszerű romantikus animék. Egybe belenéztem, igaza volt, de annál sem jutottam el az utolsó részig.
Szóval: állítólag sokkal élvezhetőbb, mert nem a szokásos sablonos és sokkal kidolgozottabb a háttere.
#9: Én úgy tudom, hogy minden lányban van egy kis leszbikus hajlam - ezt egy orvos mutatta ki valamikor. A vallásosak se ugassák, hogy a leszbikusokat megeszi az ördög, mert a Biblia sehol sem írja, hogy a leszbikusság bűn (a b^ziságot tiltja a Biblia). Látszik, hogy Isten férfi, mert szereti a leszbikusokat.
Egyébként nem vagyok keresztény. Szerintem mindenkinek a saját joga, hogy kihez vonzódik, és hogy mihez van kedve, egészen addig, míg az nem megy egy másik ember rovására. A pedofíliát elítélem, mert ott a gyerekek sérülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!