Unom! Miért vagytok ilyenek (tisztelet a kivételnek)?
Figyelt kérdés
Beteg vagyok. Le vagyok korlátozva. Egyetlen barátom az Androidos okostelefon már 2 éve. Napi 15 óràt használom. Így nem csoda, hogy profi lettem belőle. Unalmamban nekiálltam segíteni az embereknek. Nem kérek mást cserébe, mint egy árva klikket a zöld pontra látva, hogy egyes embereknek 80% felett van a hasznos válaszadás. Egyszer szörnyen lepontoztak csak azért mert nem bírták elviselni hogy nekem lett igazam (tuti biztos, mert tapasztaltam). Túléltem. Tegnap megkértem 2 rendesnek látszó személyt, akiknek sokat segítettem, hogy légyszíves nyomjatok már egy zöld pontot (sokan elfelejtik). Ma 10%-ot zuhant a hasznosságom. :( Hova tart ez a nemzet!? :( :'(2013. aug. 18. 18:17
21/26 A kérdező kommentje:
Arra a kérdésre azért nem reagáltam (TÖBBET!), mert drogosnak tituláltak az álszentek. Nem is tudom, hogy lehetnek vallásosak. Beteg vagyok. Rokkant nyugdíjas. Ez az egyik hobbim, nem sok más híján. Segítek az embereknek okostelefonban. Jelenleg elegem van a könyvekből. Nem olvasok semmit. Csak idegesítő, troll és bántó választ piros pontozok.
2013. aug. 26. 11:04
22/26 anonim válasza:
"mert drogosnak tituláltak az álszentek"
-félreértetted, rám mondta ott valamelyik ezt.. na mindegy. Tessék irodalmat olvasni.
Annál a másiknál meg érdekelne,miért pontoztad le a #3-ast? vagy mi a véleményed róla, mi a meglátásod..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
23/26 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit. A véleményem pedig hogy nem válasz a kérdésemre.
2013. aug. 27. 21:44
24/26 anonim válasza:
Válasz az, csak egy kicsit mélyebben próbálja a kérdést megragadni. A gyökerénél - amiből a szeretet ezer ág-boga virágzik. Minden helyzet más és más, nem sok értelme van egy-egy estre nézni. A szeretet, amiről az evangélium beszél (a szó is új 'agapé' nem volt addig a görögben használatos) egy megértésen és megismerésen nyugvó részvétteljes együttérzés. Az ottani kérdésre: A támadók ellen nem visszacsapni - hanem imádkozni értük..
25/26 A kérdező kommentje:
Szóval te azt mondod, hogy ha valaki szakszerűen megaláz/elküld a francba; akkor te imádkozol érte? De akkor mit csinálsz? Mit imádkozol érte?
2013. aug. 28. 13:16
26/26 anonim válasza:
Sajnos, nem. Nem vagyok jó keresztény. De él bennem a vágy, hogy kövessem Őt. És talán haladok is az úton. Kevesen vannak, akik megvalósítják Krisztus követését: szentek, vértanúk..
Jézus az őt megalázókért, kínzóiért,leköpőiért is könyörgött:
"Atyám, bocsásd meg nekik, mert nem tudják mit cselekszenek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!