Unom! Miért vagytok ilyenek (tisztelet a kivételnek)?
Szerintem ez kamu kérdés... a nemzetes megjegyzésből eléggé lesüt.
Amúgy meg én több mint 4 éve járok ide, majd egy idő után rájössz, hogy le kell szarni a százalékot.
Illetve a kunyerálás, hogy "na, nyomj már rá egy zöldet, légyszi!!!!44!" szánalmas de nagyon. Ha tényleg értékelhető választ írtál, akkor kapni fogod a pontokat.
Jajj! :( Mi olyan nehéz ezen megérteni? Minden tiszteletem a tiétek, de tudtok ti olvasni? "
Nem a zöld ponton van a hangsúly. Élvezem amit csinálok. Csak gondoltam hogy kitűzök egy célt (pl. 50% elérése.) A hangsúly azon van, hogy egyszerű kérésnek se tesznek eleget az emberek. Miért fáj/meddig tart a zöld pontra kattintani? Pláne azok után, hogy megígérték."
"egyszerű kérésnek se tesznek eleget az emberek!!! Hazudnak. Én már rég kiérdemeltem amúgy, nem nagyképüségből mondom. Értek az okostelefonokhoz. Megcsinátam eddig vagy 100 darabot. Aztán meg miért kamu a kérdés? Mert a magyarok szarnak a másikra? Mert eltapossák egymást, nem hogy segitenék a másikat? Nyisd már ki a szemedet! Mi folyik ebben az országban? Hova tart ez a nemzet!!!???:(
Kérdező... nem is tudom, hogy lehet, hogy 10% -ot zuhantál- én írok ide-oda- hol 0-hol 100 % és szinte soha nem változik egyet sem féléve... Meg azután volt, hogy kifejtettem egy (vallás)kérdésre a választ - 0 % rá a reagálás nincs semmi értelme 100% -os lett - na, bumm. Meg egyszer a te kérdésednél is hogy kellene szeretni az embereket? - arra meg nem reagálsz.. talán lepontozol is?
Nincs jelentősége.. Nem a legjobb hely a gyk..Mivel foglalkozol? Mit olvasol most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!