Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A fiú aki tetszik iszik...

A fiú aki tetszik iszik mindig berug mit tegyek?

Figyelt kérdés

#Roller . #galagonya.
2013. aug. 17. 07:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ne tetszen. Keress egy rendes fiút. :)
2013. aug. 23. 05:25
 12/16 anonim válasza:
88%

Mennyi idős a srác? Ha még fiatal akkor nem gond mivel a fiatalok nagy többség piál, lehet épp azért mert nincs senkije és könnyebben ismerkedik feloldja az alkohol.

Szerintem 25 éves kor felett elég gáz ha az ember nem tud mértéket tartani.

2013. aug. 23. 13:36
 13/16 anonim válasza:
75%
én azt mondom hogy nem kell egyből elkerülnöd mert ha szereted és ö is szeret akkor meg tud változni én is igy szoktam le a cigiröl meg más legális/illegális dolgokrol :) :) és azóta nem estem vissza :)
2013. aug. 23. 19:02
 14/16 anonim válasza:
kéreckedj el hozzá és ott dobd a kukába az összes üveget és cuccot,vagy menj el a maradj talpon-hoz,és ott próbálj nyerni,utána ha... nyertél akorr menjel egy lakatlan szigetre vele és ott majd nem talál alkoholt:-) Ui:.ez lehet hogy hülyeség... de azért hogy ezt irtam nem kell rám halagatnod?!?!:-) :-)
2013. aug. 23. 19:15
 15/16 anonim válasza:

Nagyreményű kapcsolattal várj még 10 évet.

Ha él még,

talpon van még,

akkor talán erényére megjavult.

Rövidebb intervallum semmire sem garancia.

2013. aug. 24. 01:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindig az ilyen alakok kellenek a nőknek.
2013. dec. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!