Történt már veletek csoda? És ha igen akkor milyen?
Figyelt kérdés
Ha lehet komoly válaszokat kérek. :)2013. aug. 16. 20:24
1/7 anonim válasza:
Első barátnőmet az első napon megdöntöttem, ez számomra csoda volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Oké hát nem épp ilyen válaszokra gondoltam, de örülök a sikerélményednek. :)
2013. aug. 18. 21:33
3/7 anonim válasza:
egyszer csak úgy tök véletlenül pont azon a napon lettem beteg, amikor föci tz-t írtunk volna..aztán amikor jövő héten mentem iskolába, örült a fejem, hogy múltkor nem írtam meg, a kis pancserek meg igen, erre közölték velem a többiek, hogy a tanár úgy döntött, áttesszük a tz-t a jövő hétre...
ez kétszeres csoda volt, mert ez volt 4 év alatt az egyetlen alkalom, hogy a föci tanár elhalasztotta valami miatt a tz-t..
15l
4/7 anonim válasza:
mármint úgy a jövő hétre, hogy akkorra, amikor mentem iskolába...:'D
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnállak! :/ Velem ez volt kémián. Az első kémia tz-ről lemaradtam, mert beteg lettem, bár én később írtam meg, nem tette át. De az a vicces, hogy a másodikról is lemaradtam és megint később írtam meg. A harmadikon már ott voltam. :( :) Azért remélem jó lett a föci tz-d. :)
2013. aug. 28. 20:00
6/7 anonim válasza:
Kedden volt tesiórám megvolt a fehérzoknim.
Másnap is volt tesim, de a tornazsákba már nem volt benne a zoknim.......Eddig oké.
De rá néhány hétre ugyanez a story megismétlődött......:)
7/7 A kérdező kommentje:
Az durva. Én is rendszeresen elhagyom a fehérzoknikat. :)
2013. dec. 5. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!