Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a reggeli rutinotok?

Nektek mi a reggeli rutinotok?

Figyelt kérdés
Mikor keltek, mi az ami nélkül nem kezdődhet a reggeletek? Suli közben és szünetben mi a rutinotok? :)
2013. aug. 16. 08:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

hát nyári szünetben olyan 9-10körül,első egy jó kiadós recska,még így a szerszám reggeli állásában,aztán kaja(persze kézmosás után),majd ha anyám nem talált ki semmilyen munkát a kertben,akkor gép+tv.

suliidőben 7körül szoktam kelni,gyors kaja és go suli.ott még óra előtt házit gyorsan lemásolom/megírom/odaadom másnak,hogy másolja le rólam,aztán első óra.

nagyjából ennyi :D

2013. aug. 16. 08:54
 2/14 A kérdező kommentje:
érdekes :DD
2013. aug. 16. 08:56
 3/14 anonim válasza:

Nekem reggel, kimegyek a wc-re pisálni, bejövök beülök a gép elé aztán egész nap gép, ha nincs más elfoglaltságom.

Suli idő: hát nemtudom most megyek 9.-be :D

2013. aug. 16. 09:18
 4/14 anonim ***** válasza:

szünetben felkelek 9-11 között, gépezek, aztán fürdök, fogatmosok stb... aztán ebédelek, megnézem a sorozatom napi részét, elfogalom magamat, aztán showder klub, majd híradó és gép :D

17L

2013. aug. 16. 09:28
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

felkelek olyan 10kor, reggelizek egy jót!

megágyazok, lefürdök, kockulok egy kicsit (ez van most, csak most korán keltem), aztán élem az ÉLETEM.

2013. aug. 16. 09:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Bnőmmel alszok, akkor egy reggeli szex, majd felöltözés, és egy reggeli futás, majd fürdés (barátnőmmel, vagy nélküle) és reggelizés. Ha velem van, akkor 8 órakor kelünk, és 10 órakor kajálunk, ha egyedül vagyok, akkor 11-ig alvás, majd kutakodás valami kaja után a hűtőben.

Suliidőben...háhh, most érettségiztem. Az egyetem meg nem tudom milyen ritmuts fug bevinni az életembe. :D De középsuli fénykorában: 5:30-kor keltem, 6:15 buszozás, 7:40 suliban landolás, majd kajálás, délután meg barátnőzés és tanulás.

2013. aug. 16. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Felébredek,pisilek,kakálok aztán felkelek....
2013. aug. 16. 10:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát az eddigi első meg utolsó válaszokon jót röhögtem:D

Szünetben 9-11 között (most épp a 11 volt érvényben) felkelek, aztán megríkatom a gyíkot, fogatmosok, mostanában gyakorlok gitározni, nemrég kezdtem, aztán ebéd, utána vagy haverokkal lemegyek úszni 3-4 órát, vagy kockulás, este nézek egy filmet/sorozatot többnyire.

Suliidőben koleszos vagyok úh. 6-kor kelés, 7-kor reggeli, 7.40-kor megyünk a suliba

16f

2013. aug. 16. 11:13
 9/14 anonim ***** válasza:
7:30-kor kelek,reggelizem,8:30.kor edzésre megyek(kajak), 11:00-ára hazaérek,nezezek,aztán ebéd.
2013. aug. 16. 11:22
 10/14 anonim ***** válasza:
45%
Szex, kávé, cigi, kávé, cigi.
2013. aug. 16. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!