Nektek mi a reggeli rutinotok?
hát nyári szünetben olyan 9-10körül,első egy jó kiadós recska,még így a szerszám reggeli állásában,aztán kaja(persze kézmosás után),majd ha anyám nem talált ki semmilyen munkát a kertben,akkor gép+tv.
suliidőben 7körül szoktam kelni,gyors kaja és go suli.ott még óra előtt házit gyorsan lemásolom/megírom/odaadom másnak,hogy másolja le rólam,aztán első óra.
nagyjából ennyi :D
Nekem reggel, kimegyek a wc-re pisálni, bejövök beülök a gép elé aztán egész nap gép, ha nincs más elfoglaltságom.
Suli idő: hát nemtudom most megyek 9.-be :D
szünetben felkelek 9-11 között, gépezek, aztán fürdök, fogatmosok stb... aztán ebédelek, megnézem a sorozatom napi részét, elfogalom magamat, aztán showder klub, majd híradó és gép :D
17L
felkelek olyan 10kor, reggelizek egy jót!
megágyazok, lefürdök, kockulok egy kicsit (ez van most, csak most korán keltem), aztán élem az ÉLETEM.
Bnőmmel alszok, akkor egy reggeli szex, majd felöltözés, és egy reggeli futás, majd fürdés (barátnőmmel, vagy nélküle) és reggelizés. Ha velem van, akkor 8 órakor kelünk, és 10 órakor kajálunk, ha egyedül vagyok, akkor 11-ig alvás, majd kutakodás valami kaja után a hűtőben.
Suliidőben...háhh, most érettségiztem. Az egyetem meg nem tudom milyen ritmuts fug bevinni az életembe. :D De középsuli fénykorában: 5:30-kor keltem, 6:15 buszozás, 7:40 suliban landolás, majd kajálás, délután meg barátnőzés és tanulás.
Hát az eddigi első meg utolsó válaszokon jót röhögtem:D
Szünetben 9-11 között (most épp a 11 volt érvényben) felkelek, aztán megríkatom a gyíkot, fogatmosok, mostanában gyakorlok gitározni, nemrég kezdtem, aztán ebéd, utána vagy haverokkal lemegyek úszni 3-4 órát, vagy kockulás, este nézek egy filmet/sorozatot többnyire.
Suliidőben koleszos vagyok úh. 6-kor kelés, 7-kor reggeli, 7.40-kor megyünk a suliba
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!