Az LB-m anyja megkért hogy szoktassam le a gyerekét az animéről. Hogy csináljam?
NE szoktasd le az anime szép és jó~
Mellesleg lehetetlen.
"Megeshet, hogy túlzásba viszi valaki, de én is eléggé nagy fan vagyok (napi 16-18 óra csak anime)"
B*szod, elnézést a kifakadásért, de függő vagy nem függő, te iszonyúan nem vagy normális. NAPI 18 óra, akkor te kb. alszol valamint animét nézel? Mikor eszel? Mikor fürdesz? Mikor sz*rsz? Mikor....élsz??
Először is, utolsó: Gratulálok.
Aztán pedig a kérdés: Én komolyan nem értem. Miért kéne leszoknia? Miben màs az anime, mint mondjuk a tucat amerikai vígjàtékok? Merem állítani, hogy az anime jobb, és értelmesebb ezeknél. Az animefüggés pedig még mindig kevésbé káros, mint például a cigi vagy alkohol-függőség.
Ti konkrétan meg akarjátok neki mondani, hogy mit nézhessen. Én is ki lennék akadva, ha eltiltanának az animéktől, vagy a kedvenc sorozataimtól, mondván, hogy "függő vagyok", mikkr nem értik meg, hogy nem vagyok az, csupán ez a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!