Lehetséges hogy a barátom anyja szerelmes lett belém vagy akar tőlem valamit?
Kimentem hozzájuk dolgozni mert azt mondta hogy kéne segítség kint a kertjükben és hát kimentem hozzájuk a barátom nem volt kint ott elmondta hogy 4 napra elment és vele voltam egyedül.
Mikor már kezdet sötétedni és végeztem a kert felásással meg a többivel akkor mondta menyek be vegyem le a ruhám és ad egy másikat és kimossa de nem mosta ki.
Aztán meg azt akarta aludjak mellette a nagy ágyban mert állítólag zárva vannak a szobák és én ienkor inkább lementem a kanapéra, ienkor kicsit dühös volt akkor most mit akart? (17 F)
Többet ne tegyél ilyen szívességet,mert úgy tűnik,nem lehet,hanem biztos.
Milyen kínos lenne a barátod előtt is.Úgyhogy jól tetted,ahogy viselkedtél,kerüld a szitut.
2 éve váltak el a férjével és azóta ahogy tudom nem érzi jól magát nagyon egyedül.
Főként barátom miatt nem csináltam de belső megérzés miatt is csoda hogy megunta hogy nem megyek a közelébe 3 nap alatt :D mert addig koszos volt a ruhám XD
viszont ráment volna barátságom :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!