Miért nem tudok normálisan beszélgetni?
nem merek túl sok mindent mondani -> Mondd nyugodtan azt amit gondolsz, mivel önagadat kell adnod ahhoz,hogy olyannal gyere össze aki úgy szeret Téged ahogy vagy ..
A másik a lányok eleve többet beszélnek szerintem mint a fiúk. Szóval néha az is elég,hogy megértően meghallgatod őket.
Egyébként vannak annyira alap ismerkedős kérdések..
Van e tesója ? Ha igen hány éves, mit csinál a tesója, milyen a kettőjük kapcsolata
Van e állata, ha igen mi, mi a neve, miért ezaz állat. ha nincss állata, akkor nem-e szeretne
Nem tudom,hány éves vagy, és hány évesekkel akarsz ismerkedni,de ha esetleg a továbbtan. is lehet téma. Hova akar majd menni? Milyen az a suli, hány éves..
De ahova jár suli arról is annyi mindent lehet kérdezni.. tanárok, otársak, hétvégente hova járnak ha járnak vhova,kikkel ...
Van e hobbyja, ha igen akkor erről is lehet beszélgetni.
Beszélgess u.úgy mintha a családoddal, vagy a haverjaiddal beszélgetnél. Ha beparáztatod magad,hogy ez nem fog menni, meg biztos rosszat mondasz, akkor biztos így is lesz.. mert ráparázol!
Ezek szerintem ilyen kezdő, alap kérdések, mert utána már lesznek közös témáitok, ha jobban megismeritek egymást.
Szóval csak nyugodtan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!