Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudok normálisan...

Miért nem tudok normálisan beszélgetni?

Figyelt kérdés
Haverokkal, családdal tudok beszélni de mikor egy lánnyal beszélek kifogyok a témából nem tudom miért, illetve nwm merek túl sok mindent mondani hátha rosszat mondok.
2013. aug. 16. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, velem is ez van. Olyankor legyél vicces.
2013. aug. 16. 01:12
 2/3 anonim ***** válasza:

nem merek túl sok mindent mondani -> Mondd nyugodtan azt amit gondolsz, mivel önagadat kell adnod ahhoz,hogy olyannal gyere össze aki úgy szeret Téged ahogy vagy ..

A másik a lányok eleve többet beszélnek szerintem mint a fiúk. Szóval néha az is elég,hogy megértően meghallgatod őket.

Egyébként vannak annyira alap ismerkedős kérdések..

Van e tesója ? Ha igen hány éves, mit csinál a tesója, milyen a kettőjük kapcsolata

Van e állata, ha igen mi, mi a neve, miért ezaz állat. ha nincss állata, akkor nem-e szeretne

Nem tudom,hány éves vagy, és hány évesekkel akarsz ismerkedni,de ha esetleg a továbbtan. is lehet téma. Hova akar majd menni? Milyen az a suli, hány éves..

De ahova jár suli arról is annyi mindent lehet kérdezni.. tanárok, otársak, hétvégente hova járnak ha járnak vhova,kikkel ...

Van e hobbyja, ha igen akkor erről is lehet beszélgetni.

Beszélgess u.úgy mintha a családoddal, vagy a haverjaiddal beszélgetnél. Ha beparáztatod magad,hogy ez nem fog menni, meg biztos rosszat mondasz, akkor biztos így is lesz.. mert ráparázol!

Ezek szerintem ilyen kezdő, alap kérdések, mert utána már lesznek közös témáitok, ha jobban megismeritek egymást.

Szóval csak nyugodtan! :)

2013. aug. 16. 09:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Ezeken a kérdéseken már túlestünk, az iskoláról tudom hogy sokat lehet beszélni de ugye arról senki nem szeret nagyon beszélni főleg nyári szünetben. mind 2en 16 ő egy hónappal idősebb nálam.
2013. aug. 16. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!