Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor támad az ufó? Mit akarnak?

Mikor támad az ufó? Mit akarnak?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy lassan túl fejletek leszünk és azt hihetik hogy veszélyt jelentünk rájuk!Szerintem lassan Támadásba lendülnek!

2013. aug. 15. 21:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mi a véleményed erröl az új eseményről a tubáról?mert ugy gondolom hogy a tuba az idegenekhez köthető...és kihasználják a tudatlanságunkat egy új támadásról beszélhetünk nem?
2013. aug. 21. 20:45
 22/25 A kérdező kommentje:

Remek kérdés!

A tubával már rég óta foglalkozom,több mérést is csináltam ezen ügyben,szakértelmemre alapozva ezt a jelenséget sz űrlény felszálló hajója váltja ki!

Figyeld meg az alábbi videót jól!Ott alul látszik az idegen hajó keltette tölcsér alakú tuba! http://www.youtube.com/watch?v=ovxFj4g-erg

Hatalmas enegiáju hajók ezek!Vigyázz ezzel is!

2013. aug. 21. 20:57
 23/25 A kérdező kommentje:

Sajnos hajnalban óriási tragédia történt egy tűzgömb jelent meg az ország felet és az unoka testvéremet elragadta!Hihetetlen és szörnyű volt,láttam ahogy felszípantotta és fény formájába bekebelezte!Nagyon vigyázzatok mert elvisznek mindenkit!Ez volt az:

[link]

2013. aug. 25. 20:22
 24/25 anonim válasza:

Szia!

Ismét Imre vagyok!

Volna kérdésem már hozzád,kész vagyok a pincével áramot vezethetek le?Mert nehogy a támadás idejében tultőlcsék az áramot és így tönkre tegyék a kommunikációs felszerelésemet!

2013. szept. 7. 12:25
 25/25 A kérdező kommentje:
Szigorúan tilos!MINDEN AKKUMLÁTOROL Működtess!!!!Azzal nem tudnak kibabrálni!
2013. szept. 24. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!