Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mikor támad az ufó? Mit akarnak?

Mikor támad az ufó? Mit akarnak?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy lassan túl fejletek leszünk és azt hihetik hogy veszélyt jelentünk rájuk!Szerintem lassan Támadásba lendülnek!

2013. aug. 15. 21:41
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
raktározz is mert kell!Igen a föld alatt élek de a fűtésre nem kell költenem mert itt átlag 20 fok van.van 5milla kölcsönöm amit nem fizetek vissza meg nem is tudnám mivel támadnak az ürlények!
2013. aug. 18. 22:14
 12/25 A kérdező kommentje:
A kiborg az idegenek gépe hatékony gyilkologép.Mágness legyen naálad a kiborg megzavarodig töle!
2013. aug. 18. 22:18
 13/25 marcsika23 válasza:
szerintem még fizetheted egy pár évig mert még nem most fognak támadni! akkor már a náza is készülne meg minden más! gondolom nem hagynák h be telepedjenek! na mindegy azé remmélem még ma este nem fognak jönni!
2013. aug. 18. 22:22
 14/25 A kérdező kommentje:

Ma este biztos hogy nem csapnak le!De közelednek!

Híg el nem kell fizetnem pedig inkább fizetnék!

A Nasa már nem nasa az idegenek irányítják!

De tudom hogy Támadni fognak mert nekik kellenek a természetes erő forrásaink!

El veszik a bolygónkat mert az övék haldoklik!Meg ölnek mindent!A Homosapiensnek is megvannak számláva a

napjai!Az esély a föld alatt van!Már én és pár követőm dolgozunk egy titkos fegyveren ami úgy gondolom hatásos lehet de még

csak egy prototípusom van!Sokan hülyének néznek de kegyetlenül meg fizetnek majd a tudatlanságukért!

2013. aug. 18. 22:50
 15/25 anonim válasza:
helló.Én is kêszülök ellenük,nagyon agyafurt lények!Nekem volt egy barátnöm kiderült ö is ürlény volt át akkarta venni a hatalmat feletem de idejében le győztem!Manipulálnak minket,bele látnak a fejünkbe!Vissza kell szerintem is vonulni egyenlöre és megoldást találni az invázio ellen!alu foliát kell tekerni a fejre és nem fogják tudni mit gondolunk!Nem sok van már hátra a csatáig!Az isten irgalmazon mind annyiunknak!
2013. aug. 19. 00:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jó hogy te is így gondolod!A szerencsétlenségben az a szerencse hogy páran túl élünk mindenkit és mikor el vonul az invázió mi leszünk a világ urai!Fogad meg a tanácsaimat Legalább 20 mélyen építkezz!Egy 30m x 40m es lak elég!Kicsit költséges de igyekezz még van időd megcsinálni!A készletekre mindig figyelj!Inkább több mint kevesebb az általam leírtnál egy grammal sem lehet kevesebb!Az ovo helynek legalább kettő kimenekülési útja legyen!Ezen felül még szerezz egy régi fajta adó vevőt hogy tud hogyan állnak fent a dolgok!Lehetőleg délben nagy nap sütésben gyere elő mert akkor nem látnak annyira,nincs a szemük hozzá szokva a déli nagy napsütéshez!ESTE NINCS ESÉLYED!Elkapnak és vége a játszmának!
2013. aug. 19. 12:44
 17/25 anonim válasza:
Már elkeztem a felküszülést!ma vettem 70 ,kilo rizst tudom nem sok de kezdésnek ennyi pénzem volt,ha megkapom a fizetésem veszek még vagy 400 kilot!Te találkoztál már olyan lénnyel aminek a teste ember a feje meg kigyó?A minap egy ilyen támadot be nekem elég kezdetleges volt,szerintem ezek emberkisérleteket is végeznek!Este már nem merek ki menni.Egyenöre a pincében huzom meg magam míg kész nem lesz a föld alatti erődöm!
2013. aug. 19. 15:49
 18/25 A kérdező kommentje:
Nagyon jó,nagyon jó!Este semmi képen ne gyere elő!Akkor a legintenzívebb a támadásuk!Olyankor gyorsak és egyből bekebeleznek!Nem tudom miért de tegnap nagy mozgolódásba kezdtek szerintem elő támadást fognak indítani!Egy biztos,egyre agresszívabbak lesznek az űrlények!
2013. aug. 20. 14:25
 19/25 marcsika23 válasza:
nem értem honnan tudod h agreszivak? a szomszédomnak fél pincéje van az jó? és az állatokat miért bátják????
2013. aug. 21. 13:04
 20/25 A kérdező kommentje:
Hogy honnan?Kedvesem én már találkoztam nem egyel de mindig sikerült kibúvott találnom ellenük,megfigyeltem a táplálkozási szokásukat és a harci stratégiájukat!Ezért vagyok én az űrlények szakértője!A fél pince is jobb a semminél!De javaslom azonnal legyen kibővítve legalább 20 méter mélyre!Ez a méret nagyon fontos sziologiai jelentősége is van!Az állatok is veszélyt jelentenek rájuk példának oka hogy sok betegséget terjesztenek és ezt megelőzik a ki írtásal!
2013. aug. 21. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!