Ti mit tennétek a helyemben, kihez fordulnátok? 13/L
13 éves vagyok, valószínűleg prepubertás, vagy a pubertás elején, még rengeteget változhat, és változni is fog a tested. 17 éves vagyok, még nem volt barátnőm, nem csókolóztam, nincsen sok jó ruhám(megengedhetném magamnak, de, hét darab bőven elég), haverjaimmal csak néha találkozom, DE én boldog vagyok. Ha nem tetszik az eddigi életed akkor változtass rajta, vagy fogadd el és légy boldog. A betegség sem kifogás, veseköves voltam szerencsére már elmúlt, kb 20x műtöttek meg, most is van rajtam 10kg felesleg, a gerincem túltölt, és megráz. De ez érdekel? nem, boldog vagyok? igen!
A testsúly érdekel, elkezdtem sportolni, és egészségesebben étkezni
Szia!
Azzal kezdeném,h verd ki a fejedből,h csúnya vagy! 13 évesen nem lehet kijelenteni,h csúnya vagy,még rengeteget fog változni az arcod és a tested is!! A lényeg,h mindig légy ápolt! Tiszta ruha, (nem baj,ha régiek!) ápolt bőr és haj!
Volt egy osztálytársam, kb ugyanez volt náluk a helyzet,h nagyon szegények voltak,sosem tudtak neki új ruhát venni. Ő kitalálta,h a régi ruháit átvariálja,a netről nézett ötleteket,meg elkérte tőlunk a régebbi kiegészitőinek amiket mi már nem használtunk,azokat is feldobta mindig valamivel. Mi meg irigykedtünk rá,h milyen ügyes és kreatív! Hobbinak sem rossz,és egy kis munkával máris értenél valamihez! :-)
Szia!
Nem csak te küzdesz ilyen problémákkal, szerintem minden lány átesett már ezen, hogy "csúnya vagyok, kövér vagyok, stb" Idővel majd el fogod tudni fogadni magad, és akkor már nem fog érdekelni, hogy hogy nézel ki. Röhögni fogsz magadon, hogy milyen kis buta voltál, már bocs. :) Figyelj, 17 leszek, de nem volt még pasim, (csók se volt, bár én TÉNYLEG csúnya vagyok) te pedig 13 évesen bőven ráérsz még ezzel. Bár szerintem én is ráérek, de nem akarok mindent elkapkodni, majd jön úgyis, ha jönnie kell. . Szerintem örülj annak, hogy vannak barátaid,és becsüld meg őket! A pénz meg kit érdekel?! Amíg van mit ennetek, van hol laknotok, addig jó. Képzeld el, az Afrikai gyerekek mennyire éhezhetnek? Szóval örülj annak ami VAN, és ne bánkódj azon, hogy milyen az arcod. Egyébként ha annyira súlyos, sminkkel minden korrigálható. Ha gondolod, nekem is írhatsz, és fel a fejjel!
Köszi az eddigi válaszokért, és Kakaó39 sajnos nem tudom megbeszélni velük, mert nem túl jó a viszonyunk egymással.
De ez jó ötlet, meg fogom próbálni átalakítgatni a ruhatáramat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!