Miért nézik le sokan a humán tárgyakat?
Azt nem tudom,hogy miért nézik le ezeket.. amikor a történelemben is vannak összefüggések, amiket meg kell érteni.
Én emelt törire járok, a matekot nem szeretem, és őszintén sosem volt az erősségem. De én ettől függetlenül nem érzem magam butának..!!! A törit szeretem, és a magyart is.
Bár tényleg érdemes manapság matekkal továbbtan., mert mérnökökből van hiány.
Van,hogy már egyetemre jársz akkor ajánlanak állást.
Te most leszel 9.-es? Csak emelt bioszra/kémiára + infóra lehet jelentkezni?
Ez melyik gimi?
Szerintem ez lehetetlen.. nem lehet,hogy valamit félreértettél?:)
Egyébként 11.12. osztályban szoktak "faktokat" (emelt óra számba tanulják pl törit, vagy magyart) felvenni..
Köszi a válaszokat mindenkinek.És igen,most leszek 9.-es és fakt tényleg 11.-től van,de az emelt óra azt jelenti,hogy több biosz-kémia/infó órád lesz,mint a többieknek.
Szerintem meg kifejezetten a reál van túlsúlyban,mert humán csak a nyelvtan-irodalom-töri van,meg esetleg egyféléves tárgyak pl. társadalomismeret,de reál+természettudományos (amik eléggé hasonlítanak)matek-fizika-kémia-biosz-földrajz... Nem azt mondom,hogy ezek hülyeségek,csak nem mindenkinek olyan egyértelműek.
És én a magyart,törit sose magoltam,elolvastam párszor és tudtam,míg mondjuk a kémiával,biosszal,fizikával szenvedtem egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!