Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak én nem várom a sulit?...

Csak én nem várom a sulit? Most megyek középiskolába, eddig vártam is valamennyire, de már annyira nem, szeretnék még nyarazni. :D

Figyelt kérdés

Akik már középiskolásak, azok leírnák, hogy kb. hogyan fog zajlani az első nap? Miről lesz szó az első oszt.főnökiken? Mit csináljak, hogy nagyobb kedvem legyen (új)suliba menni? Valami kis "buzdító" dolgot írhatnátok, hogy legyen kedvem.:D Ti miért várjátok? Nekem a volt osztálytársaim már nagyon várják, de én már valamiért nem érzem ezt, olyan rövid volt ez a nyári szünet, a tavalyi hosszabbnak tűnt.. Szerintem csak azért nem várom, mert én még nagyon benne vagyok a nyári szünetben.:D Más is van így azért?

14/L

2013. aug. 14. 22:01
 1/5 anonim válasza:
77%
én most leszek 10--es,az első napon nagy fejetlenség lesz,évnyitó,új osztály,stb, utána egy hétig kb nem csináltok semmit, legalább 100-szor kell bemutatkoznod az új tanároknak.Nem valami nagy durranás,csak figyelj arra hogy ne légy mindig az osztály középpontjában különben megutálnak.Egyépként ha belejösz nagyon meg fog tetszeni.A nyári szünetről meg annyit hogy én is úgy érzem hogy rövid volt ez a szünet,én például rettegek attól hogy mindjárt itt az iskola
2013. aug. 14. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Ki a mellet be a hasat és hacsak nem egy frissen fényezett kukásautóra hasonlítasz hidd el nagyon népszerű leszel...:D
2013. aug. 14. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
2. Ez a nagyon népszerű cucc hogy jön ide ? Nem szenved mindenki a rioacskodás vágyától...
2013. aug. 14. 22:17
 4/5 anonim ***** válasza:
p*
2013. aug. 14. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
ki a fene várja az iskolát? xd én nem vártam soha.
2013. aug. 18. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!