Na szóval az álltalános iskolába kicsit kitűntem a sorból és ez az oszt. társaknak nem nagyon tetszett. Úgy értem, hogy én Pl.:a régi rock zenét szeretem (Beatrice, P.Mobil stb.) Ők meg a mai Flour, SP stb. És amikor megkérdezik milyen zenét szeretsz ezeket nem merem mondani (mármint amiket én szeretek) mert félek, h kiröhögnek. Ha hazudok se járok jobban mert nem nagyon is merem a mai "zenészeket". (Ha lehet őket egyáltalán zenészeknek hívni) Meg a ruházatom se nagyon mai. (Fehér Converse cipő egy farmer meg egy kockás ing) Míg mások DC ciők, Rap sapkák, csőnacik (még a fiúk is). Alapból nem vagyok csúnya, vagyin a kinézetem milyatt nem nagyon csúfoltak csak ink a stílus. Na most a középiskolát tiszta nappal szeretném kezdeni és azért barátokat szerezni. De hogyan hogy ha tele van (szerintem) az osztály ilyenekkel (még nem biztos...majd meglátjuk)? Vegyek fel csőnacit vagy mi ?? Azért, hogy bevegyenek maguk közé?
Alapiskolában már az elejétől fogva magadat kellett volna adnod és akkor lehet, hogy csúfoltak volna valameddig de aztán elmúlt volna és elfogadtak volna úgy ahogy vagy, de mivel a múlton nem lehet változtatni és tényleg tiszta a lap akkor azt javasolom, hogy csak önmagad add ami a te stílusod . Lehet, hogy más is fogja szeretni a rock zenét meg a többit csak ő nem meri bevállalni ahogy te se merted alapiskolába és ha az a személy meglátja, hogy te bevállalod a stílusod akkor ő neki is lesz hozzá bátorsága és kitudja lehet, hogy barátok lesztek.
2013. aug. 2. 00:12
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel, de én nagyon sokat kaptam, mert lány vagyok és a sok r!banc szerint nekem is kötelező lenne buz!kat hallgatnom. Én is most megyek gimibe és tudod min változtatok? Semmin. Az legyél aki vagy és ne állj be a sorba csakhogy ezek a csőgatyás majmokkal barátkozhass. Maradj egyéniség :)
2013. aug. 2. 08:57
3/8 anonim válasza:
Na figyu szerintem az mindenki bal.fasz aki a zenét ugy hallgatja hogy mindig azt amit azon a héten adtak ki.
Az én kedvenc zenekarom a Tankcsapda Kárpátia meg a Skillet.
A mai világban mindenki bal.fasz aki a divatot követi.
A régi időkben aki azt a nagy szemüveget hordta az volt a kretének királya most meg az a divat.
HA két éve egy fiú rózsaszín pólóban sétált volna az úton tojással hajigálták volna most pedig az a menő BAZ.MEG.
Csak tartsd meg az egyéniséged és maradj normális.
Felesleges másnak latszanod, 1 idő után rosszul fogod magad érezni. Engem is csúfoltak, de rájöttek h nem kellene. Tök sok barátot szereztem, és úgy szeretnek, amilyen vagyok :) ha nem magadat adod és úgy szerzel barátokat, akkor azok nem igaziak. Nekem raszta festett vörös hajam van, hippi rucikban járok, mégsem szól senki be, mert a külsőm ilyen. Én ilyennek szeretem. És ilyennek szeretnek.
15l
2013. aug. 3. 01:05
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...de engem nem csúfoltak, beszélgettünk minden, csak a stílusomat furcsálták :-)
2013. aug. 3. 20:22
8/8 anonim válasza:
Ne add magad másmilyennek mint ami vagy. A zenei ízlésed miatt normális ember úgysem fog elítélni, maximum furcsálják ha meg ezért lenéznek akkor azok alapból gyökerek akikkel foglalkozni sem érdemes. Gondolom te sem éreznéd magad jól úgy ha beöltöznél díszbu*inak holott a kérdésből ítélve rocker szíved van. Az hogy tudsz e valakivel barátságot kötni az nem azon múlik hogy milyen zenét hallgatsz hanem hogy te magad milyen vagy. Gondolom nem ismered még a leendő osztályod, lehet hogy lesznek majd köztük rockerek akikkel máris meglesz a közös hang. Én se tudtam milyen osztályba kerülök, a mostani tele van rapperekkel az azt megelőző osztályomban meg volt néhány rocker is szóval lehet te is kifogsz egy olyan osztályt:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!