Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért csípi / marja a vizipia...

Miért csípi / marja a vizipia ha szívom?

Figyelt kérdés
Ha vizipipát kaviccsal/dohánnyal szívom a torkomat marja amikor beszívtom, miért, mit lehet vele tenni?

2013. aug. 14. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:

A legjobb, ha leteszed - ÖRÖKRE. És elfelejted.

Ha csípősre vágysz, ott vannak az ízletes magyar csípős paprika fajták. A 2× csípősek is. Enni kell és nem szívni. Az ám az élvezet! :D)))

Nemrég kiderítették, h mennyire egészséges dolog csípős paprikát enni. :)

2013. aug. 14. 09:28
 2/7 A kérdező kommentje:
-.-' nem csípősre vágyok, bajom hogy csípi a torkomat, és eddig nem csípte az érdekelt, hogy mi lehet a baja a vizipipának.. mert szerintem a szén a gond de azért is kérdeztem meg, hátha kapok valami normális választ, valami normális embertől.
2013. aug. 15. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Kösz! :) Én vagyok a hülye, h szóba álltam egy víziPiással. :D
2013. aug. 15. 13:59
 4/7 Jamboman válasza:
Talán túl sok hőt kapott a dohány és megégett. Az nagyon tud kaparni. Milyen szenet használsz? Mármint öngyulladósat, vagy normál pipaszenet? (Bamboocha, Cocobrico, stb.)
2013. aug. 15. 23:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Öngyulladósat.
2013. aug. 16. 11:41
 6/7 Jamboman válasza:
És a szenet közvetlen a dohányra rakod vagy alufóliás módszerrel csinálod? Ha fóliázol, akkor mekkora szénnel csinálod, mármint mennyit fed le a kerámiából a szén? Gyakrabban mozgasd a szenet rajta, én mondjuk már Cocobrico-t használok és úgy szoktam, hogy időnként arrébb rakom egy kicsivel a szenet, hogy "körbejárja" a kerámiát. Ja és néha "kopogtasd le" róla a már elhasználódott szénréteget. Az is lehet, hogy túlságosan megtömted a kerát és hozzáér a fóliához a dohány, ezért jobban megég a kelleténél és ez is okozhatja a kaparást. Mindenkivel előfordult már, hogy néha többet rakott bele mint kellett volna, nekem is az elején voltak jó töméseim, aztán jött egy ilyen kaparósabb időszak, de utána jobban figyeltem az előkészületeknél és most már sokkal jobb az élmény :)
2013. aug. 16. 14:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2013. aug. 17. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!