Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A barátnőm elhagyott már 2...

A barátnőm elhagyott már 2 éve és én nem tudtam a mai napig feldolgozni. Mit tegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

4évig voltunk együtt a 3.évben ő talált magának valaki mást akivel titokban együtt volt emiatt és a birtoklási vágy miatt ami mindkettőnkben meg volt,szakított velem és azt mondta mindenkinek hogy én soha nem is léteztem.Ezt azért tudta megtenni mert 200kmre laktunk egymástól és azért találta ki,hogy az új srác ne kételkedjen benne és a hűségében.

Azóta 2év eltelt én nagyjából feldolgoztam,de tegnap újra előtörtek az emlékek mert mesélte nekem valaki,hogy kiköltöztek Németországba a sráccal,ami bánt engem mert ez mindig a mi közös álmunk volt és bosszant mert tudom,hogy a csaj meg se érdemli hogy jó élete legyen.Reménykedek mindig hogy az ő boldogságuk nem fog sokáig tartani.

Mit tegyek hogy ne gondoljak arra milyen boldog ott kint ? Hogy bírjak ki még egy évet amíg befejezem a sulit és elindulhatok külföldre ezekkel a dolgokkal a fejemben ?

2013. aug. 13. 13:41
 1/3 anonim válasza:
szerezz egy másikat bazeg teli vanvilág pinnááákkkal
2013. aug. 13. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:

"a csaj meg se érdemli hogy jó élete legyen.Reménykedek mindig hogy az ő boldogságuk nem fog sokáig tartani."

Fú de nagyon szeretheted ha ilyeneket mondasz! Képzeld el, engem is elhagyott valaki akit még mindig szeretek, és remélem hogy boldog, akárkivel is van, mert SZERETEM, és jót akarok neki! Szerintem a csaj még jól is járt, már bocs. Még ha azzal egyet is értek, hogy nem kellett volna hazudnia rólad és neked. Hogy dolgozd fel? Keress valaki mást, erre mi más lenne a megoldás?

2013. aug. 13. 13:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom,hogy mi az amit még érzek iránta.Lehet,hogy igazad van és nem szeretet ez csak gyűlölet mert nem akarom hogy jó legyen neki
2013. aug. 13. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!