Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy tudom megelőzni hogy ne...

Hogy tudom megelőzni hogy ne vonzzam a bajt?

Figyelt kérdés
Amióta élek a baj megtalál a siker elkerül,nem a hatalmas dolgokra gondolok bár még nem próbálkoztam eddig,hanem a hétköznapi apró cseprő dolgokra (pl nálam romlik el valami)vagy pl múltkor esküvői fehér terítőt mostam nálunk (nem a miénk és rákövetkező nap esküvő volt),de egyúttal kimostam kézzel egy erős színfogó ruhát is alaposan kicsavartam kiterítettem a szárító másik végébe és alá tettem egy lavrot abba csöpögjön a terítőt nem én teregettem a lényeg felszívta a lecsöpögő vizet a terítő és csupa színes lett sikerült megoldani,a lényeg bármi történik velem az csak negatív dolog pedig sosem úgy álltam hozzá és könnyedén fogom fel az életet,de ez már kezd kiborító lenni pedig egész életemben hozzá voltam ezekhez szokva...az egész életemre kihat és a magán életemre is hasonlóképp más is így van vele,vagy csak én fújom fel a dolgot ennyire?Mit tudtok javasolni,tanácsolni?Előre is köszi!

2013. aug. 12. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem szerencsétlen vagy, hanem buta/figyelmetlen
2013. aug. 12. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
igen ebben a történetben ez jöhet le,és tanultam is belőle bár nem én teregettem de ez csak példa volt,írtam hogy más területen is megtalálnak a dolgok..amúgy általában elővigyázatos vagyok,odafigyelek olyan dolgokra is amit mások nem látnak amúgy köszönöm a "jó" tanácsot szeretném ha a többi hozzászólás nem pocskondiázó lenne köszönöm!
2013. aug. 12. 16:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj a baj elé. Ne gondolj erre. Ne hidd ezt. Csak pozitívan!

Pozitív

2013. aug. 12. 17:18
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy utolsó :) próbálok elé menni és nem gondolkodok rajta hogy történni valami mindig csak jön eszembe sem jut sosem és pozitív ember vagyok csak keresem a megoldását és nem lelem köszönöm a segítséget!
2013. aug. 12. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!