Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti hogy előzitek meg hogy ne...

Ti hogy előzitek meg hogy ne hazudjanak és csapjanak be, vagy hogy kezelitek? Lehet egyáltalán megelőzni? és ha becsaptak, hazudtak nektek mit tettetek utána, hogy, túl legyetek rajta? Legyen az párkapcsolat, magánélet, munka, bármi.

Figyelt kérdés
Hol kezdődik egyáltalán a hazugság? Ti hazudtatok már? és ha igen miért? Megbántátok? Próbáltátok helyrehozni? mi a tapasztalatotok??

2013. márc. 24. 17:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Figyelni kell az emberek non-verbális kommunikációját, a testbeszédét, az elárulja, ha hazudik valaki, csak nagyon kell koncentrálni és nagyon sokat kell gyakorolni, hogy tényleg észre vedd, és tényleg jól tudd értelmezni a jeleket. A hazugság egyébként nézőpont kérdése, vannak olyan dolgok, amiket nem mondunk el, de nem is olyan fontosak, csak felesleges aggódáshoz vagy veszekedéshez juttatnak, de ezek általában apróbb dolgok. Fiatalabb koromban többször becsaptak, azokhoz az emberekhez másként kezdtem viszonyulni, vannak fenntartásaim, azonban nem kell feltétlenül a kapcsolatokat megszakítani.
2013. márc. 24. 17:46
 2/13 A kérdező kommentje:
köszi,hogy írtál igen a nonverbális azt figyelni kell,de mi van akkor ha olyan jó színész hogy nem is tudsz róla ,ráadásul mondjuk kedveled is az illetőt,igen én sem a jó szándékúra gondoltam,hanem a bántó,talán nem is szánt szándékos,de mégis bántó
2013. márc. 24. 17:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért nekem a hazugságról nehéz elképzelnem, hogy nem lenne szándékos, de általában azért elnéző vagyok, és a harag, a düh is rossz tanácsadó. Inkább elengedem a haragom, általában csalódottságot érzek. A bizalom ilyenkor elveszik, szóval, ahogyan írtam is az illetőt erős fenntartásokkal kezelem.
2013. márc. 24. 18:13
 4/13 A kérdező kommentje:
hasonlóképp én is:) ilyenkor hogy tudsz tovább lépni,ha az illetővel nem tudod megbeszélni?
2013. márc. 24. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Az igazság az, hogy nem igazán volt még olyan vitás helyzetem, amit ne simítottam volna el egy beszélgetés alakalmával, általában az együttműködés, a tisztelet, a higgadtság és megértés megoldja a problémát, de ehhez kell a másik fél is. Idővel halványulnak az érzelmek, amelyek a hazugsághoz köthetőek, az érzelmek halványulásával az okozott probléma is halványul, egyszerűen hagyom feloldódni, el tudom engedni, nem érdekel többé, nem zavar.
2013. márc. 24. 18:26
 6/13 A kérdező kommentje:
sajnos nálam hiába a higgadtság, a megbocsátás,a tisztelet a szeretet a másik fél nem hajlandó még szóba állni sem ,pedig nincs harag sem ezt ő is tudja...én meg hagytam ennek már jó pár éve,de nálam az érzelmek nem csillapodnak sajnos!
2013. márc. 24. 18:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor egy nagyon fontos személy lehet az illető. Te bántottad meg annak idején?
2013. márc. 24. 18:37
 8/13 A kérdező kommentje:
igen :),nekem nagyon fontos még most is,biztos én is követtem el hibákat ,százszor át elemeztem és helyre tettem magamban..sok mindenben hazudott,hitegetett és becsapva éreztem magam ezeket megbeszélni sem hagyta,későn jött rá hogy neki más a fontos ezért írtam hogy nem szánt szándékos hazugság,ezt sokáig csinálta majd elköszönt és azóta sem engedi hogy megbeszéljük ...
2013. márc. 24. 18:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Ebből úgy tűnik, hogy te kevésbé vagy fontos az ő számára. Ha nekem fontos lenne valaki, akkor csak azon lennék, hogy helyre hozzam a dolgokat... Ha ő nem akarja ezt megbeszélni veled, akkor szerintem hiába is erőltetnéd, nem hinném, hogy működne. Bár én nem ismerem a szóban forgó egyént és a helyzetet, de tényleg úgy tűnik, hogy nem szeretné erőltetni a kettőtök kapcsolatát.
2013. márc. 24. 18:58
 10/13 A kérdező kommentje:
igen,ezért nem erőltetem,megtanultam az évek alatt elengedni,de sajnos az érzelmek nehéz dolgok..:) és igen tudom hogy nem vagyok fontos neki ez egyértelmű volt...olyan sok mindenkit érintenek ezek és olyan keveset beszélünk a hazugságról..mert ugye ami szabad az nem tilos ,csak ha veled esik meg akkor már senkit nem érdekel és te voltál a naiv és buta,de ennek nem így kéne lennie...mindenhol megy a hazugság és mindenki természetesnek veszi és ez sok mindenre kihat,a bizalomról nem beszélve, ezért is érdekel mások véleménye tapasztalata...de örülök hogy vannak még tiszta szívűek és egyenes emberek :) kezdtem kiábrándulni...
2013. márc. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!