Előfordult már veletek, vagy valamely ismerősötökkel ilyen és/vagy bármilyen eset? (többi lent)
Megyek zuhanyozni, szokásomhoz híven magamra zártam az ajtót, de a fene figyelte, hogy megrepedt a kulcs fogazata :O
Bezártam, közbe egy fura reccsenést hallottam, gondoltam, itt már baj van, NEM IS KICSI!
Le akartam venni a kezem a kulcsról, de a kulcs is kijött, de már fogazat nélkül!
A fürdőszobában ragadtam XD
Nem estem pánikba, szóltam apának, segítsen kiszabadítani, addig még nyugisan zuhanyoztam. :D
Szóltam apának, hogy kiszabadíthat.
Behozott egy kalapácsot és egy baltát, azzal nagy nehezen sikerült kifeszíteni az ajtót :)
45percet rostokoltam bent addig, míg végre kiszabadultam XD
Nem érdekel a helyesírásod, a story a lényeg :)
Amúgy meg én is mobilról (NOKIA C2-01) netezek ;)
Milyen mobilod van?
Nekem is volt egy érintőképernyős telóm, csak az egy SAMSUNG GT-S5230-as, amit meguntam, mert valóban aprók a betűk a kijelzőn, a másik, ha ki választottam magamnak egy menüt, akkor hol fel, hol le ugrott a kép :/
Így 2hónapja vettem magamnak egy hagyományos kivitelű NOKIA C2-01 okostelefont, ami könnyen kezelhető és még sok jót mondhatnék róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!