A Hyouka c. animében Oreki és Chitanda össze fognak jönni?
Most néztem meg... és olyan rossz volt, hogy kerülgetik egymást... esetleg van még valami amiből kiderül, vagy folytatódik a történet? Mangája van?
Az OVA-t is láttam.
Kezdjük azzal, hogy a Hyouka műfajilag slice of life, misztikus anime. És nem romantikus,szerelmes . Ebből kifolyólag a válasz: nem.
(műfajok:
iskolai élet, misztikus, slice of life, vígjáték
témák:
barátság, diák/diáklány, iskolai egyenruha, jelen, klub, középiskola, moe, nyomozós, regény alapján, rejtély)
Tényleg nem jönnek össze, sajnos :/
DE ha már láttad, akkor szerintem te is észrevetted, hogy már voltak célozgatások (szerintem).
Amúgy imádtam, ezt az animét ettől függetlenül, azt viszont nem tudom, hogy van-e mangája, vagy nincs :)
xD Köszönöm a válaszokat... :D
első válaszoló... láttam a műfajokat. azzal kezdem, amikor új animét keresek... :) de attól még igen is összejöhettek volna! ><
Hát ha azt nézzük hogy a szerelmi szál milyen sebességgel haladt
az anime-ban akkor KOMPLETT 20 ÉVADRA LENNE SZÜKSÉG HOGY
ÖSSZEJÖJJENEK.Bizony hisz láthattuk hogy oreki és chitanda közt szinte semmi nem jön létre bár azért láthattunk célozgatásokat.
Azért említettem ezt a 20 évadot mert,1 TELJES ÉVADRA VOLT SZÜK-
SÉG HOGY A FŐSZEREPLŐ VÉGRE ELMOSOJODJON,tehát ha a szerelmi szál ha ilyen sebességben haladna tovább (már ha lesz folytatás
amit remélek mert ez az anime a szívem csücske és majd' belehalnék
ha nem lenne folytatása) akkor 20 évadra lenne szükség hogy a két szereplő összejöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!