Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A Natsume Yuujinchou és a...

A Natsume Yuujinchou és a Kimi ni Todoke, és a Hyouka c. animékről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Melyiket mennyire lenne érdemes megnézni szerintetek? Karakterek melyikben mennyire jók, vannak-e idegesítő szereplők, a történet milyen, mennyire lehet beleélni magad, és ezekhez hasonló dolgokra lennék kíváncsi.

Köszönöm.

2013. jún. 12. 18:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Natsume Yuujinchou - Még nem láttam. :)

Kimi ni Todoke - Egyszerűen imádom! Örökös kedvencem.

Első anime volt, amit láttam, de azóta sem találtam jobbat.

Miután befejeztem, nagyon hiányzott. A mindennapi rutinommá vállt napi több rész megnézése, és depresszióba estem, amikor hirtelen véget ért. :'D

Szerintem nagyon aranyos. Ártatlan, kedves, érdekes, lassú. Na igen, sokan nem szeretik, mert szinte alig történik benne valami, és nagyon lassú a menete.

De ez igaz is. Ez egy iskolás anime, ami pár fiatal mindennapjait mutatja be.

Ennek ellenére én imádom.

Van benne egy idegesítő karakter, akit nem szeretek... De sokan kedvelik. :) Illetve nem is annyira sokáig van benne.

A karakterek amúgy imádni valóak benne! :D Vannak benne hihetetlenségig naiv szereplők is, de valósághű, 'igaziak' is... Mindenkinek vannak egyedi tulajdonságai, és szerintem iszonyatosan jól kialakított szereplők.

A mű lényegében arról is szól, hogy bemutassa őket. Egyre többet tudunk meg róluk, és egyre jobban megszeretjük őket. :)

Én ajánlom nagyon, még ha sokaknak nem is tetszik!

Hyouka - Ezt is nagyon szeretem! :)

A karakterek ebben is jók, bár szerintem a KNT durván veri. Nagyon szép a megvalósítás. Érdekes, izgalmas.

De a szememben nem annyira jó, mint a fentebb ajánlott. :)

Szerintem többet ne is tudj meg róluk! :D

A Kimi ni Todoke és a Hyouka nagyon jó animék, nézd meg mindkettőt! :)

2013. jún. 12. 20:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Natsume , ha szereted a kicsit természetfeletti dolgokat , nagyon ajánlom .

Kimi no Todoke , őszintén szólva én kaszáltam . IMHO baromi unalmas volt . Kb 10részig láttam de semmit nem haladt előre .

Hyouka , jóféle , kicsit nyomozós de igazából az a fajta anime amihez bármikor oda tudsz menni és élvezni fogod .

2013. jún. 13. 08:54
 3/10 Betty-Detty ***** válasza:
Az elsot nem lattam,de a masik ketto kozul nekem a Hyouka jobban tetszett,mert az olyan ... jo volt. :) A Kimi ni Todoke is eleg jo,meg rohogni is lehet rajta,de szerintem eleg lassan haladtak benne a dolgok...
2013. jún. 13. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
37%

Natsume Yuujinchou: tök jó, a főszereplő srác ennivaló, Nyanko-sensei istenkirály, a grafika gyönyörű, vannak unalmasabb történetek, de többségében nagyon szép sztorik vannak benne. Erősen ajánlott, ezzel el is leszel egy darabig, mert rengeteg része van (3 vagy 4 sorozat jött ki eddig).

Kimi ni Todoke: inkább lányoknak való, de azokból sem a legjobb, pl. a Nana, vagy a Love.Com ezerszer jobb. szerintem a grafika átlag alatti, a történet nincs agyonbonyolítva, ezért unalmas. Találsz sokkal jobbakat.

Hyouka: nézhetelen, fos történettel, egy éticsiga vánszorgása izgalmasabb és minden szereplő idegesítő. Egyedül a grafika szép.

Szóval egyértelműen Natsume!

2013. jún. 13. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
A Natsume Yuujichou és a Hyouka elég alaptörténetű animék. A grfaikájuk és maga a mese is elég régi viszont a Kimi ni Todoke Egy ikerpárról szól akik szeretik egymást a története kicsit mondjuk nekem lapos, de egész türhető.
2013. jún. 14. 06:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó... te mi a sza*rról beszélsz?! :D A Kimi ni Todoke-ben még csak nincs is ikerpár.

Amúgy ha azt választod, akkor az anime után mindenhogy olvasd tovább a mangát! Az még most is fut, fantasztikus... :D

2013. jún. 24. 22:25
 7/10 anonim ***** válasza:

I...ikerpááááár???!!! :DD Melyik animéről beszélsz, mert a Kimi ni todokében nincs ikerpár! :DD

Nekem nagyon tetszett a Natsume Y., aranyos történet, mindenképp nézd meg :))

A kimi ni todoke is jóó :)

Bocs, de nincs kedvem hosszabb ajánlót írni, nézd meg mindkettőt :DD

A Hyoukát nem láttam...

2013. okt. 13. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:

Csak a Natsume-t láttam nekem nagyon tetszett van egy olyan hangulata amit más animéknél nem igen éreztem eddig

a szereplők szerethetők nem emlékszem hogy lett volna benne idegesítő személy

Remélem hamarosan csinálják az új évadot és akkor újra elkezdem nézni :)

2013. okt. 13. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Én a három közül csak a Kimi ni Todokét láttam. Szerintem nagyon jó, érdemes megnézni. A karakterek szuperek; a grafikája semmi extra, de nem rossz. Én inkább lányoknak ajánlom.

14/L:D

2013. dec. 23. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:

A hyouka a kedvenc animem* es nem is igazan relytejekrol szol,hanem ha valaki kicsit is figyelt...

Szoval a foszereplo jellemfejlodeserol van szo. Nekem azert tetszett nagyon mert kicsit magamra emlekeztet.

Natsume Y. Mind a negy evadat elveztem, nagyon jo volt! Kimi ni todoke pedig nekem nem tetszett annyira, mert olyan vontatott es lassu, mar alig birtam vegigulni. De izles pofon.

Ui bocsassmeg az ekezetekert

2014. aug. 5. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!