Szeptembertől 9-edikes leszek és már nagyon várom, hogy milyen is lehet a koli?
Leírnátok nekem??
pl:
hány szobás?
Milyen kicsi bútorok vannak benne?
Ja és hogy milyen ételeket szoktatok kapni??
Ez kollégiumfüggő. Az első kollégiumomban 2 ágyas szobában voltunk, egy lyukban mondhatni, de volt, csak nekünk egy hatalmas fürdőszoba. A másik koleszban hatan voltunk, egy óriási szobában, de csak emeletenként voltak fürdők. Szóval erről a részéről nem tudok beszélni, hasznos lett volna elmenned nyílt napra.
A többi részéről meg, a légkör szerintem nagyon jó, csak ki kell fogni a jó szobatársakat, ami szerencse kérdése. Én olyan emberekkel voltam körülvéve, hogy nagyon élveztem, csak meg kell látni a pozitív oldalát a dolognak, és nem felhúzni magad, amikor a szobatársad egy marha. A kaja egész ehető, bár én elég finnyás vagyok, de kapsz annyit, h ne éhezz. A bútorok épp megfelelőek, nekem sose volt sok cuccom, úgyhogy nem volt vele gondom, másnak se nagyon.
koszii a választ :) am voltam nyílt napon de ott csak az aulát mutatták meg.....
Másoknak a válaszát és tapasztalait is szívesen olvasom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!