Szeptembertől kolis leszek, mit vigyek magammal az első hétre? Egy listát kérhetnék?
ha kell lakat a szekrenyhez...egy heti ruha.ha kell agynemu.evoeszkoz tisztalkodo szer.wc papir zsepi.tartos kaja . a sulis cuccok...
szerintem ezek a legfontosabbak..ja meg gyogyszer.van ahol ezt nem engedik de nem kell mutogatni
A legegyszerűbb, ha pár napig megfigyeled, hogy miket használsz és leírod ezeket papírra.
Egyébként előző jól írta.
Lakat feltétlen fog kelleni, ágyneműhuzat (ágyneműt szerintem adnak mindenhol), egy heti póló, nadrág, zokni, fehérnemű, (esetleg egy pulcsi), tesicucc, tisztálkodási szerek (tusfürdő, sampon, dezodor, fogkefe, fogkrém, fültisztító, WC papír stb), füzetek, tollak, ceruzák a suliba, törölköző, aznapra kaja (gondolom a többi napra már adnak, de azért vihetsz egy-két konzervet stb), evőeszközök, vállfa. Körülbelül ennyi, aztán lehet én is kihagytam valamit mert nekem is szokásom itthon hagyni dolgokat... Először mikor mentem, akkor az iskolatáskámat hagytam itthon a füzetekkel.. Szerencse hogy első héten még ezekre nem igazán volt szükség. (Legtöbbször egyébként az ágyneműhuzatot, törölközőt, WC papírt hagynak otthon a kollégisták)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!