Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyomozó szeretnék lenni!...

Nyomozó szeretnék lenni! Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Most leszek végzős szakközépiskolában. Sok gondolkodás után rájöttem, hogy a bűnügyi nyomozás felkeltette az érdeklődésemet. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy érettségi után hogy tovább? Rendőrtiszti vagy milyen helyre kellene mennem? Sajnos nem igazán vagyok ebben jártas.

2013. aug. 8. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha bűnügyi nyomozó akarsz lenni akkor:

Nemzeti Közszolgálati Egyetem - bűnügyi igazgatási-bűnügyi szakirány

Bejutni nem könnyű, most 416 volt a ponthatár, levelező(állami) 358, költségtérítésesen nem indul.

Gyúrjál rá a magyar matekra, minimum egyikből tegyél emeltet mert ebből a kettőből jön ki a pont illetve nyelvvizsga se árt.

[link]

[link]

2013. aug. 8. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyomozd ki!
2013. aug. 9. 10:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Első válaszoló, ment a zöld pipa! :)

Amúgy igaz az, hogy oda csak ismerettséggel lehet bekerülni? Mert én már hallottam ilyet is.

2013. aug. 9. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha megvan a pontod akkor tuti bekerültél, nem kell semmi protekció. Az, hogy pár politikus bedugja a gyerekét(mert egyébként tényleg jó szak millióképp el tudsz vele indulni akár vezetői pozíciókba)na az már más tészta. De szerintem 98%-uk protekció nélkül van ott, csak megvolt a pontjuk. Gondolom lesz egy fizikai alkalmassági is de, hogy pontosan mi szerintem azt max nyílt napon mondják el neked.(nem hiszem, hogy keményebb lenne egy rendőr felvételnél lévő alkalmasságin és gondolom szoktad látni milyen járőrök vannak...)
2013. aug. 9. 19:47
 5/9 anonim válasza:
Tényleg rohadt jó szak, nem véletlen a corvinus szintű ponthatár. Akár közszférán kívül is be tudsz tölteni igen szép állásokat, akár vezetőit is biztonságtechnikai vagy hasonló beálítottságú akár multi cégeknél, de más jellegűeknél is. Az ot tanultakat jól tudod hasznosítani az életben. Szóval elég jolly joker diploma. Nem véletlenül került ki onnan jópár miliárdos(pl. Pintér)
2013. aug. 9. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha Pintér-kaliber akarsz lenni, akkor inkább lődd főbe magad...
2013. aug. 9. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem most nem a politikába akart belemenni, hogy menyire jó vagy nem, de a cégének a sikerei tagadhatatlanok az embertől függetlenül. Nyilvános adatok bárki meg tudja nézni.

A másik: gondolom, hogy a 2. válaszoló is te vagy, trollkodáson kívül esetleg valami érdemi információt is írhatnál, mert ez idáig felesleges volt koptatni a billentyűzeted.

2013. aug. 9. 21:37
 8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem politizálni akartam nem is erről szólt a kérdés.... Én se mondtam, hogy odáig vagyok az emberekért de ez tény, hogy szakmailag tud az ember és nem fogyatékos agyal lett milliárdos és ebben nagyban közrejátszott, hogy ide járt mivel biztonsági szolgálattal foglalkozik és abból lett a vagyona.......
2013. aug. 9. 21:43
 9/9 anonim válasza:
*odáig vagyok az emberért
2013. aug. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!