Hova menjek tovább tanulni?
Melyik általánosba jártál? Azért az sem mindegy. :)
Nagy Lajos, Babits esetleg Janus.
Az elsőben - bár vallásos - mégis hihetetlen a lékkör, mindenki tök jó arc, jók a programok is, biztos tudást kapsz.
Babitsra ez szintén igaz, csak szerintem a Lajos jobb helyen van. Meg nekem az iskola épülete sem túl szimpatikus.
Janus is jó helyen van, bár gyengébb az oktatás. Kevesebb a program, de jó fejek a tanárok. :)
(Ezek mind személyes tapasztalatok!)
Én Lajost választanám a helyedben. :) De a másik kettővel sem jársz rosszul.
Nagy Lajosba azért nem szeretnék menni, mert tegnapelőtt voltam kinnt barátaimmal, és az egyik lány oda jár. Kaptam egy fülest, hogy a kollégiumban sok a meleg.:Dd
Babits nem nagyon szimpatikus.:)
Januson gondolkodtam a legtöbbet, emelt infóra akarok menni, de úgy hallottam elég sok van belőle. Szerintem a Janust választom, de még gondolkodom.:)
Jó ez a meleges dolog hülyeség :D
Amúgy mit választottál?:) (Nem lehet törölni)
Lehet, hogy tényleg hülyeség, de az egyik 10.es lány barátomtól hallottam aki oda jár.:D
-Nagy Lajos: Tetszik, jó helyen is van, van kollégiumja, de nemlehet spanyolt tanulni
-Babits: Most, hogy utána olvastam, nagyon tetszik, lehet spanyolt tanulni, de nincs kollégiumja.
-Janus: Nemlehet spanyolt tanulni, és nincs kollégiumja sem.:/
Nemtudom mért vagyok annyira oda a spanyolért, de nagyon tetszik. A kollégium meg fontos lenne, mert 30km-re lakok pécstől és kényelmetlen lenne bebuszozni mindig:s
Én most voltam ott tizedikes, hidd el, hülyeség ez a meleg cucc :D Csak ezzel szivatják egymást :)
És igen, lehet spanyolt tanulni a Lajosban.
Akkor mit választottál?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!