Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek az már betegség...

Szerintetek az már betegség ha bűntudatot érzek ha eszek?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és ebben az évben sokat fogytam aminek nagyon örültem de most már nem birok normálisan enni se élni mindig a kalóriák járnak az eszembe és az hogy mennyit ettem és ez nagyon rossz így.

Nem tudom meddig birom ezt így elviselni.

2013. aug. 8. 16:46
 1/2 anonim válasza:
Ha mellette csak egész nap a szobában ülsz és nem csinálsz semmit, lehet is bűntudatod. De egyébként felesleges. Akkor egyél, ha éhes vagy, és lehetőleg este ne, vagy csak keveset és könnyűt. Reggel amennyit akarsz, annyit zabálj, azt fel tudja a szervezeted használni napközben, de az estit zsírban raktározza.
2013. aug. 8. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazábol nem eszek sokat, viszont 2-órát sportolok naponta, de mostanában nincs rá mindig energiám és ez nagyon zavar.
2013. aug. 9. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!