Baj vagy nem baj hanem írom oda a másik nevemet? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Szóval most van egy olyan hogy vonalkódót kell beküldeni és lehet nyerni.Csak az a gond hogy 2 keresztenevem van és az 1et nem írtam oda.Tehát X Y és a Z nem írtam oda.Mert nem szeretem.Ez nem baj?Mert ugye ellenőríznek hogy valós személy vagyok-e?2009. okt. 25. 20:44
1/4 anonim válasza:
Én sem írom be mindenhol,nem volt gondom még belőle.
2/4 anonim válasza:
Csak hivatalos dolgokon kell feltüntetni. Nekem is kettő van és a fiamnak is, nem szoktam mindig kiírni mindkettőt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor nem baj ha nem írod oda!?!?
2009. okt. 26. 09:36
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem:D Nekem is 2 keresztnevem van, és fúúj de utálom (a barátnőim nem is tudtak róla, csak akkor vették észre, amikor az osztálynaplót néztük!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!