Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kézilabda VAGY színészet?

Kézilabda VAGY színészet?

Figyelt kérdés
Szeretem, űzöm a kézilabdát de a példaképem színész és így meg szerettem a színészetet. Szeretnék az is lenni. Ezért el kell döntenem kézilabda vagy színészet? De nem tudom! Melyik éri meg? A színészetben jobban fizetnek. Profi kézilabdás meg nem vagyok a színészettől meg kissé félek! Szerintetek?
2013. aug. 3. 20:13
 1/3 anonim válasza:

A színész szakma elég rizikós, mert csak akkor fizet jól, ha befutottál és jó nagy híred van, ez pedig ténylegesen csak nagyon kevés színésznek sikerül. Kell hozzá tehetség és egy jó adag szerencse is.

Kézilabda dettó. Ott is csak a profik lesznek felkapottak, bár lehet hogy belőled is profi lesz, ki tudja, ha van egy jó mentorod meg tehetséged, akkor bármi lehet. Viszont a kézilabdában benne van a pakliban h lesérülsz úgy hogy utána már nem tudod folytatni.

2013. aug. 3. 21:46
 2/3 A kérdező kommentje:
az meg a másik a kézilabdában.Igen!egy rossz mozdulat és 10 vagy több év kemény edzés után egyszerre minden véget ér!de viszont ismerek producert és a színész szakmán el tudnák indulni! :)
2013. aug. 4. 12:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Bár a kézilabdát kezdem meg unni!már nem érdekel annyira valószínű a színészet miatt mert el kezdett érdekelni! ://
2013. aug. 4. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!