Mással is volt már ilyen? Miért van ez? Vagy ez egyáltalán még a marihuána hatása?
Figyelt kérdés
Tegnap éjszaka, és a mai hajnal folyamán volt egy kis incidens.. iszogattunk..1sör, pici bor.. aztán egy emberkétől fű..2en,pici viccescigi, nemhinném hogy túl sok lett, nem első alkalom.. de elszívása után kb 2percet sétáltam, majd vissza kellett vinni a sátorhoz.. ott lefeküdtem, próbáltam elaludni, kb 20percig feküdtem, nagyon erősen haluztam, aztán hánytam egy jó nagyot, gyakorlatilag nem tudtam mozogni.. nem bírtam beszélni.. "arrébhurcoltak" a sátorból, meg a hányásomból.. aztán kb 3órán át mozdulatlanul feküdtem.. nem bírtam megmozdulni, meg beszélni, hallottam, hogy szólítgatnak, próbálnak felkelteni, vagy itatni,hogy ne száradjak annyira ki,meg betagargattak, hogy ne fázzak meg.. mindent hallottam,értettem, de nem tudtam hogyan kell beszélni, vagy mozgatni a pl kezem. ezután a kb 3és fél óra után kezdtem feléledni, ki tudtam nyitni a szemem, meg ittam pár korty vizet.. beleszívtam egy mentolos cigibe, és visszaestem..de akkor már csak hányinger, meg halu, akkor már nem hánytam.. röviden ennyi a történet, csak nem értem miért volt, egyszer már volt hasonlóban részem, de akkor csak túl sok lett.. és nem voltak haluk..csak hánytam,ültem,aztán aludtam.. most meg nagyon durva volt.. a többi alkalomnál kellemesen elvoltam, ez a 2 rosszullét volt.. de nem egymás után..2013. aug. 3. 11:48
1/3 an00nym válasza:
volt hasonló élményem herbállal, azt hiszem az vette el tőle a kedvem örökre...
kendertől soha, nem is beszélve arról hogy több cannabinoid is, de főleg a CBD csillapítja a hányingert, szóval valószínűleg nem fű volt benne csak ilyen szintetikus utánzat
2/3 anonim válasza:
Ezek a hatások tipikusan nem cannabis hatások. Inkább valami szintetikus szer vagy gomba lehetett. (Sajnos előfordul hogy ilyesmit kevernek a fűhöz a barmok, a herbál meg ugye ki tudja miből van) A fű + alkohol tipikus hatása a gyomorfájás, hányinger, hányás, nagyon erős tompultság érzet, esetleg akaratlan elalvás. A hallucináció kizárt sima fű esetében.
3/3 A kérdező kommentje:
Utólag már azt mondták, hogy hasis volt,és hogy kb 5-6főre szánták, mi meg 2en nyomtuk el..na mindegy, de ez sem magyarázza a halut..
2013. nov. 2. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!