14-15 évesek, nektek is meg van szabva, mennyit gépezhettek?
Figyelt kérdés
1 hónap múlva 14 vagyok, és egy hétköznap max 1 órát gépezhetek, hétvégén meg fél 10-ig :S2009. okt. 25. 10:00
21/26 anonim válasza:
nincs megszabva, mivel mindenkinek van külön gépe.
22/26 anonim válasza:
Nincs.
És amíg teljesítem a kötelességeimet, illetve nem okoz problémát bármikor felállni onnan, és akár napokig távol maradni tőle (ergo míg nem leszek függő), addig nem is lesz. :)
23/26 anonim válasza:
Nincs. Anyukám megbízik bennem, hogy megtanulok minent, meg hát elég erős iskolába is járok, úgyhogy muszáj tanulni...szóval régen ez volt az egyetlen dolog -a tanulás- ami miatt korlátolták a géphasználást de amióta már egy kicsit értem és megtanultam, hogy nem a szülők miatt kell tanulni vagy nem tanulni, és nem nekik, hanem nekem lesz rossz, ha nem tudok, teljes mértékben be tudom osztani az időmet. Ezért nem, nincs megszabva, hogy menniyt gépezhetek.
14/L
24/26 anonim válasza:
14 éves vagyok.. külön gépem van.. :D fél11ig gépezhetek.. átalában már 3kor itt ülök :D ha pedig azt szeretnéd hogy odaengedjenek szerintem segist nekik, tanuzlj jobban .. nekemis így engedik meg
25/26 anonim válasza:
Nekem sincs megszabva hál`istennek
26/26 A kérdező kommentje:
jó nektek :( jó tanuló vagyok, nem pasizok, nem járok bulizni, nem értem, miért nem hagynak önállósodni.
2010. aug. 19. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!