14-15 évesek, nektek is meg van szabva, mennyit gépezhettek?
Nincsen, általában állandóan itt ülök. Ha anyám kimegy vécére hajnali háromkor és én még itt ülök, azt azért nehezményezi, de nem szabja meg.
Viszont ha valami nem úgy van, ahogy neki tetszik, lazán kihúzza a rútert. Mert az az ő szobájában van. De már nevelem! :D 14/L
Nincs megszabva. Sose volt :)
Bár 2 gép van nálunk..
14/L
nekem van külön gépem....anyámékat nem zavarja hogy mennyit gépezek, nem is érdekli őket...+ egy csomószor kapok rossz jegyet, de akkor se csinálnak semmit..nem tiltanak el semmitől és senkitől...ezért birom a szüleimet:D
14/L
Nálunk 3 gép van a családban, egy az én szobámban (természetesen a legrégebbi, a legsz*rabb, alig van rajta tárhely, ha új képet mentek, letörlök egy régi albumot...), egy tesóm szobájában (a legújabb, azon vagyok most is, mert most mamánknál van ott alszik), és egy apánál (sose enged oda, mert állítólag """elrontom"""...)
Múltkor meg kaptam egy 2-est, és 2 hétig a gép felé se nézhettem :( [VOLNA, de amikor elmentek itthonról persze rámentem...]
Amúgy az osztályban van olyan lány, aki 13, és annyit gépezik, amennyit akar, és van, aki már 14 és fél, és hétvégén is csak 2-3 órát kap! Mondjuk azért ENNÉL jobb a helyzetem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!