Milyen színű legyen a szobám fala? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Barna szekrénysorom,szőnyegem, íróasztalom és éjjeliszekrényem van. az ágyam aranybarna. 2 ablakom van, így világos a szobám. (ha ez számít valamit)
Nőies komoly szobát szeretnék, de nincs ötletem:/ létszi segítsetek. (képeket is küldhetnétek)
2013. aug. 1. 23:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem lehetne kontrasztos, mondjuk valami világosabb türkizzöld. Azt a színt én nagyon szeretem, megnyugtató. Esetleg lehetnek barna árnyalatai is pl. kávé, lilásbarna, mahagóni, karamell. Talán még a szürkés vagy valami sötétebb tégla piros.
2/2 A kérdező kommentje:
A türkizt imádom, de attól tartok hogy a sötét bútoraim miatt bugyután állna, de ha elképzelem mellé a karamell színt már nem is olyan rossz:) köszi a segítséget, de azért még gondolkodom:)
2013. aug. 2. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!