Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítséget kérnék, velúr...

Segítséget kérnék, velúr rózsaszínű gyerekcipőt szeretnék újjá varázsolni, mit tegyek, hogy gyönyörű legyen?

Figyelt kérdés

Superfit rózsaszínű kislány szandált hordunk évek óta, eddig soha, de soha nem sikerült szépen megtisztítani, most esküvőre megyünk és nem kaptam szép kiscipőt, szandált már nem veszek. Eddig mindig "kibolyhoztam", amikor fogkefével finoman sikáltam, soha nem lett újszerű, csak erősen kopott, a velúrtisztító sem hatott - a lányom a homokozóban edzi a cipőit.

Tippek, trükkök, technikák?

2013. júl. 31. 22:34
 1/1 A kérdező kommentje:

Válasz nem érkezett, de ha valakit érdekel elmesélem mi lett végül.

1. vettünk egy új kiscipőt az esküvőre, de ez mellékes.

2. a szandált végül velúrtisztító sprayvel kitisztítottam, eredmény: mint halottnak a csók, semmit nem ért.

Végül tusfürdővel, egy régi fogkefével szépen átmostam (eddig is ezt csináltam), de újdonságként a végén száraz frottír törölközővel szinte szárazra töröltem, úgy tettem ki száradni, így nem keményedett meg, gyorsan száradt és gyönyörű tiszta lett.

2013. szept. 10. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!