Miért írjátok sokan, hogy írjanak nemet és kort? Nem mindegy, hány éves, és fiú, vagy lány a válaszoló?
Figyelt kérdés
Sokan úgyse a valóságot írják oda.2009. okt. 23. 21:19
1/7 anonim válasza:
Aki odaírja, szerintem a valóságot írja. És azért jó, mert máshogy gondolkoznak és más az értékrendjük a lányoknak, fiúknak, nőknek, fériaknak és ez korral még jobban eltérő lehet.
30/N
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én sose a valóságot írom oda, mert engem pld. irritál ez a hülyeség. Mindig azt írom, hogy 23/L, vagy 15/F. Aztán mindenki azt gondol amit. Hogy a valóságban ki és mi vagyok? Hát az tökmindegy. Szerintem.
3/7 anonim válasza:
21:33
ha nem a valóságot írod akkor minek írod oda??
4/7 anonim válasza:
Na most meglepődtem, ezt kajak nem értem, ebben miért hazudna bárki is o.O
16/F (de tényleg :D)
5/7 anonim válasza:
Egyszerű. Azért nem a valóságot írom oda, mert nem biztos, hogy egy 14 éves fiú, aki valami szex-szel kapcsolatos dolgot kérdez, örülne egy 54 éves "néni", vagy egy 43 éves pasi válaszának. Sokkal jobban elfogadja, ha azt írom neki, hogy én meg egy 15 éves fiú vagyok.
6/7 anonim válasza:
De ha kimondottan kéri hogy írjunk kort és nemet akkor miért "hazudnék" neki? Valszeg ebből ő le akar/tud szűrni valamit ami neki fontos.
Én ezt az oldalt úgy használom, hogy a valós tapasztalataimat osztom meg (ez a célja ennek z oldalnak nem????) miért vezetném félre? Annak semmi értelme.
7/7 anonim válasza:
Azért kérik sokan a kort és a nemet, mert a kérdezőnek fontos lehet a válasz megítélésében, hogy mondjuk egy kamasz lány írta, vagy egy érett felnőtt nő, mert kortól is függ a dolgok meglátása. Ha most pedig az a kérdés jön, hogy miért ír egy kamasz lány egy olyan témával kapcs.-ban, amihez nem is ért, nos azért, mert mindenkinek mindenről lehet véleménye kortól és nemtől függetlenül. A felnőtt szülők se kamaszok, mégis beleszólnak abba, amit úgyse értenek. De a véleményük megvan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!