Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért írjátok sokan, hogy...

Miért írjátok sokan, hogy írjanak nemet és kort? Nem mindegy, hány éves, és fiú, vagy lány a válaszoló?

Figyelt kérdés
Sokan úgyse a valóságot írják oda.
2009. okt. 23. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Aki odaírja, szerintem a valóságot írja. És azért jó, mert máshogy gondolkoznak és más az értékrendjük a lányoknak, fiúknak, nőknek, fériaknak és ez korral még jobban eltérő lehet.

30/N

2009. okt. 23. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én sose a valóságot írom oda, mert engem pld. irritál ez a hülyeség. Mindig azt írom, hogy 23/L, vagy 15/F. Aztán mindenki azt gondol amit. Hogy a valóságban ki és mi vagyok? Hát az tökmindegy. Szerintem.
2009. okt. 23. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:

21:33

ha nem a valóságot írod akkor minek írod oda??

2009. okt. 23. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Na most meglepődtem, ezt kajak nem értem, ebben miért hazudna bárki is o.O

16/F (de tényleg :D)

2009. okt. 23. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Azért nem a valóságot írom oda, mert nem biztos, hogy egy 14 éves fiú, aki valami szex-szel kapcsolatos dolgot kérdez, örülne egy 54 éves "néni", vagy egy 43 éves pasi válaszának. Sokkal jobban elfogadja, ha azt írom neki, hogy én meg egy 15 éves fiú vagyok.
2009. okt. 23. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

De ha kimondottan kéri hogy írjunk kort és nemet akkor miért "hazudnék" neki? Valszeg ebből ő le akar/tud szűrni valamit ami neki fontos.

Én ezt az oldalt úgy használom, hogy a valós tapasztalataimat osztom meg (ez a célja ennek z oldalnak nem????) miért vezetném félre? Annak semmi értelme.

2009. okt. 23. 23:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért kérik sokan a kort és a nemet, mert a kérdezőnek fontos lehet a válasz megítélésében, hogy mondjuk egy kamasz lány írta, vagy egy érett felnőtt nő, mert kortól is függ a dolgok meglátása. Ha most pedig az a kérdés jön, hogy miért ír egy kamasz lány egy olyan témával kapcs.-ban, amihez nem is ért, nos azért, mert mindenkinek mindenről lehet véleménye kortól és nemtől függetlenül. A felnőtt szülők se kamaszok, mégis beleszólnak abba, amit úgyse értenek. De a véleményük megvan!
2009. okt. 24. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!