Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen átmérőjű úszógumikat...

Milyen átmérőjű úszógumikat használnak az aquaparkokban?

Figyelt kérdés
Kb; mekkorák lehetnek az egy személyes úszógumik, amiket az aquaparkokban szokás használni?
2013. júl. 29. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést. :D Nemrég voltunk a ceglédi aquaparkban, az egyszemélyesek 1m átmérőjűek biztosan voltak. Pontosat nem tudok mondani, de ha beleképzelem magam, akkor max. 110-120 cm lehetett az átmérője... De ha türelmes vagy, jövőre megyünk újra és lemérem a kedvedért. :)

Miért kérdezed? Nyitsz egy sajátot? Megyek örömmel. :D

2013. júl. 29. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát igen, érdekes kérdés, de muszáj volt feltennem, mert magamtól nem tudtam eldönteni. Egyébként azért kérdezem, mert szeretnék venni, és találtam a neten többféle méretet, de valahogy nem tudtam eldönteni hogy a 102-es, 110-es vagy 119-es az, ami leginkább hasonlít az eredetire.

Mi is a jövőhéten megyünk nyaralni, és be szeretnénk menni az aquaparkba is, viszont a tavalyi esetből is, mikor fél órákat kellett várni egy-egy gumira, úgy gondoltuk inkább sajátot vinnénk...Egyébként egy saját parknak én is jobban örülnék! :)

2013. júl. 29. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Fúúú, azt ne is mondd. Mi tavaly szívtunk azzal, hogy nem volt deka gumi se... Ezért idén hétköznap mentünk inkább. Megérte. :) Nem volt tolakodás, felmentél a lépcsőn és már ülhettél is a csúszdába. Ráadásul válogathattál a jobb gumik közül is, mert valamelyik olyan puha volt, hogy sedörzsöltem a seggem lefele menet. :D
2013. júl. 30. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!