Milyen átmérőjű úszógumikat használnak az aquaparkokban?
Ilyen kérdést. :D Nemrég voltunk a ceglédi aquaparkban, az egyszemélyesek 1m átmérőjűek biztosan voltak. Pontosat nem tudok mondani, de ha beleképzelem magam, akkor max. 110-120 cm lehetett az átmérője... De ha türelmes vagy, jövőre megyünk újra és lemérem a kedvedért. :)
Miért kérdezed? Nyitsz egy sajátot? Megyek örömmel. :D
Hát igen, érdekes kérdés, de muszáj volt feltennem, mert magamtól nem tudtam eldönteni. Egyébként azért kérdezem, mert szeretnék venni, és találtam a neten többféle méretet, de valahogy nem tudtam eldönteni hogy a 102-es, 110-es vagy 119-es az, ami leginkább hasonlít az eredetire.
Mi is a jövőhéten megyünk nyaralni, és be szeretnénk menni az aquaparkba is, viszont a tavalyi esetből is, mikor fél órákat kellett várni egy-egy gumira, úgy gondoltuk inkább sajátot vinnénk...Egyébként egy saját parknak én is jobban örülnék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!