Hogyan szerezzek barátokat?
Párommal összeköltöztünk,és egy teljesen más környékre kerültem mint ahol eddig laktam.Járok iskolába,esti tagozatra,de az ottani osztálytársaim elvannak maguknak,meg a többiekkel akiket ismernek.Dolgozni még nem dolgozom,eddig még nem találtam munkát.Félek kicsit hogy nem lesznek barátaim,pedig már egy hónapja itt vagyok.Iskolába ugye csak délután kell bejárni heti két alkalommal,és napközben pedig nem tudok mihez kezdeni.Szoktam sétálgatni,de most az olyan hülyén jönne ki ha az utcán leszólítanék valakit.Vagy a buszon.Nem vagyok nagyon ismerkedős típus,és ettől tartok hogy nem lesznek itt barátaim.
Mit tegyek???
20/L (Komlóról)
nem tudom mit tegyél,
de én ha a helyedben lennék, tuti elindulnák füves arcokra vadászni. aztán összespannolnák velük tépnénk meg ilyenek.
lány vagy, neked jó! mert te ingynen is szívhatnál szerintem .
21/f
u.i.: vannak , mindenütt ott vannak :D
Minél előbb találj munkát, olyat, ahol emberek között vagy.
Vagy: járj el táncolni, sportolni, bármilyen klubba, ilyesmi. Esetleg a szomszédok közt ha van fiatal, tuti nem veszi rossz néven, ha elhívod valahová. A lényeg annyi, hogy ne a lakásban ülj semmiképp!!
Majd szép lassan megoldódik minden!Hidd el hogy a párodat is aggasztja az hogy nem találtál még barátokat!Nehéz a beilleszkedés.És igen hogyha majd találsz munkát akkor könnyebb lesz mert társaságban leszel,és új embereket ismersz meg.És egyre több emberrel fogsz megismerkedni mindig és mindig!Fontosak ezek a dolgok,de türelem...Ha ő tiszta szívéből szeret akkor nyugodtan elmondhatod neki ezeket a dolgokat és segíteni is fog ha tud!De így tényleg nehéz!Előbb-utóbb lesznek barátaid!Ne félj!
Addig is próbálj meg ismerkedni az osztálytársaiddal.
Elfoglalni magad,kimozdulni otthonról,vagy éppen ezt az időt még nem dolgozol kihasználni a tanulásra,pihenésre,olvasásra stb...mint egy hatalmas...óriási szünet!:)
33/F Komlóról ;):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!