Szerintetek milyenek ezek a rajzok, én rajzoltam?
Figyelt kérdés
Rajzoltam,és festettem képet..szerintetek milyenek lettek???? :S
2013. júl. 28. 16:41
2/11 A kérdező kommentje:
őszinte válaszokat!!!
2013. júl. 28. 16:49
3/11 A kérdező kommentje:
miben kell javítsak??
2013. júl. 28. 16:55
4/11 anonim válasza:
Az első tetszik, a többi nem annyira
5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm,most kezdtem el rajzolni..:S
2013. júl. 28. 17:00
6/11 anonim válasza:
Leginkább egy jó ötlet kéne, hogy mit rajzolj le, a festést hanyagold az borzalmas
7/11 anonim válasza:
Mi a kérdés?Te is látod.Per pillanat értékelhetetlen egytől egyig.Beszélhetnénk témáról, perspektíváról,térbeliségről,de ez most még teljesen felesleges.Gyakorolj rengeteget. :)
8/11 anonim válasza:
Nekem a baglyos azért tetszett :D
9/11 anonim válasza:
Komolyabb, grafikai szempontból értékelhető rajzok kellenek ahhoz, hogy így meg tudjuk állapítani van-e tehetséged hozzá. Ezek egyszerű gyerekrajzok amiket (szinte) bárki le tud rajzolni. Készíts értékelhető munkákat, portrét, tájképet, stb.
10/11 anonim válasza:
nekem az első nagyon tetszett....főlg az ötlet , de a megvalósítás sem lett rossz,
a többbi is jó de azokon látszik hogy valahonnan másoltad...
gyakorolj sokat és ha vannak még rajzaid küld el priviben mert kiváncsi vagyok rájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!