Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A sárkánylány 5 mikor jelenik...

Petra.sli kérdése:

A sárkánylány 5 mikor jelenik meg? És lesz e hatodik része?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem a sárkánylányt megvan mind a 4 része ami megjelent
2013. júl. 27. 15:53
 1/5 anonim válasza:

Igazából nem tudom mikor jelenik meg. De nagyon szeretem a sorozatot, és egészen biztos vagyok benne, hogy nemsokára megjelenik. Nagyon, nagyon várom!

De hatodik rész nem lesz. Utána néztem az írónő egyik oldalán, és összesen öt része van. (A google fordító automatikusan fordította, nem tökéletesen, de értettem egy két dolgot.)

Az utolsó rész címe, valami olyasmi, hogy: Az Utolsó csata... vagy hasonló. És lesz még egy gonosz Nida helyett.

[link]

[link]

2013. szept. 14. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy a Sárkánylánynak nem fog megjelenni magyarul az 5. része, az alacsony érdeklődés miatt. Ezt az információt a Könymolyképzőtől szereztem. Valószínűleg nem fogják kiadni, de ha az olvasottság megugrik akkor még lehet remény. Én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, úgyhogy sajnálom, hogy nem adják ki.:(

2015. júl. 12. 22:30
 3/5 anonim válasza:
Imádom ezt a sorozatot kár, hogy nem lesz magyarul, remélem lesz angolul
2016. jan. 13. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 24. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Talán már nem aktuális, de mégis megjelent két héttel ezelőtt az utolsó rész magyarul: [link]

Őszintén szólva én sem értem, miért csak most fordították le, pláne, hogy eredetileg nem is tervezték, de ha valakit még érdekel, itt van :)

2022. márc. 11. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!