Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoktatok kinevetni embereket...

Szoktatok kinevetni embereket az utcán sétálva? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Főként budapestiekre gondolok.
2009. okt. 23. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem pesti vagyok, de igen, megszoktam mosolyogni 1-2 furcsa figurát :) de nyilván nem a szemébe, és diszkréten közlöm az épp velem lévővel.
2009. okt. 23. 00:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez már isten tudja hányadik ilyen kérdés!!! Miért kell kiemelni, hogy főként Budapestiek érdekelnek????? Nem azzal van a baj, hogy feltetted ezt a kérdést, mert nem véletlenül ez az oldal neve ami... Nem tudom a vidéki ember mit gondol a Pestiekről. Nem mindenki bunkó, én vidéken éltem 15évet ott születtem és négy éve élek Pesten, nem tudom miért megy ez a kölcsönös lenézés.

Bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de egy fővárosi ember nem röhög ki jobban mást mint egy vidéki.... Ugyanolyanok mindenhol az emberek. A nagyobb városokban talán csak annyi, hogy nem más magánéletén csámcsog az egész utca, falu és a többi..

2009. okt. 23. 00:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem

és nem vagyok Pesti

2009. okt. 23. 00:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Ja. Például azokat a marhákat akik a másik baján röhögnek. Azok förtelmes szánalmasak.
2009. okt. 23. 00:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a kérdező úgy értette, hogy nevetsz e a másik baján... Sztem pl. amit a múltkor láttam (csaj teljesen legyantázott szemöldökkel, felette tetoválva egy másik, az alsó félig visszanőve, azaz 4 volt neki így összesen :)) ezen lehet mosolyogni :) Nyilván nem a tolószékes vagy sánta bácsikán...
2009. okt. 23. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Oltári nagy bunkótahó, aki a másikon szórakozik, bármilyen is legyen az!!!

Már azon kezdem, hogy megbámulni sem illik senkit, kritizálgatni meg fölöttébb nagy bunkóság.

Szerintem ez inkább a vidékiek szokása : 20 évig éltem vidéken, de képtelen voltam megszokni, hogy az egész falu 5 percen belül mindenkiről mindent tud, Kati néni, Mari néni, Pista bácsi állandóan kinn ül és gyűjti a híreket (ki hova és mikor kivel)...

Valakin új cuccot látnak, vagy 2 cm-el rövidebb szoknyát, beindul a riadólánc, 15 perc múlva "küldöttség" vonul a delikvenshez és a szüleinél jelentést tesznek... :-P

Muszáj mindenkiről tudni, ki mit főzött vasárnapra, kihez jöttek vendégek, ki mennyiért vette az új autóját, stb...

Képtelen voltam megszokni!!!

A Bp-ek megszokták, hogy nem szólnak bele egymás életébe, ne bámulják meg egymást, mindenki megy a maga dolgára!

(Egy tősgyökeres budapesti)

2009. okt. 23. 02:43
 7/11 anonim ***** válasza:
2:43 és az jó hogy mindenki leszarja mivan a másikkal? Falun segítik egymást az emberek de pesten ha akármi is van kihez lehet menni? Senkihez. Lehet hogy téged pestiként kinéztek innen de szerintem nem véletlenül.
2009. okt. 23. 02:59
 8/11 anonim ***** válasza:
02:59 Ha elmondod annak a településnek a nevét ahol foglalkoznak egymással megtapsollak.
2009. okt. 23. 09:46
 9/11 anonim ***** válasza:

[link]

de nem csak ilyeneken, hanem mindenkin

2009. okt. 23. 11:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves "tősgyökeres budapesti"

Ha néha kimozdulnál kicsiny városodból és nem csak a legközelebbi pici faluig, akkor láthatnád, hogy a padon ülő nénis falucskán kívül még van egy pár város is Magyarországon, nem Pest a világ közepe... De úgy látom nem is a kérdésre felelnek a legtöbben..

2009. okt. 23. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!