Amúgy akkor szoktam ha valaki nagyon viccesen néz vagy valami olyat csinál ami vicces, de szerintem ez egyértelmű, hogy ezért..Általában akkor nevet valaki ha vicces dolgot lát vagy hall.
2009. szept. 23. 18:27
3/11 anonim válasza:
csak magamban szoktam röhögni:)
2009. szept. 23. 18:30
4/11 A kérdező kommentje:
De miért kell olyanokat is kinevetni, akik nem tehetnek róla, hogy "úgy" néznek ki?!? Mondjuk nincs szép fejformájuk...
2009. szept. 23. 18:33
5/11 anonim válasza:
Volt ra pelda, amikor a bacsika fejerol lefujta a szel a kalapot, es ahogy kapott utanna, meg az egyik lanynak a szoknyajat fujta fel a szel, de volt olyan is telen, hogy elcsuszott a nenike. Elnevettem magam, de segitettem is.
Ezek csak ugy jonnek, nem direkt van.
2009. szept. 23. 18:34
6/11 anonim válasza:
Én csak akkor, ha nem vagyok egyedül, hanem valamelyik barátnőmmel. De ilyenkor úgy szégyenlem magam. Egyébként általában vicces helyzeteken nevetek. Például legutóbb egy néni leakart ülni a metrón, de az elindult és a tehetetlenség törvénye miatt sikerült a mellette lévő srác ölébe huppani, amit én velük szembe végignéztem, és ahogy az a fiú meglepődött ezen, nem bírtam ki röhögés nélkül.
2009. szept. 23. 18:35
7/11 anonim válasza:
Nem az arcára gondoltam, mert arról ugye nem tehet valaki, hogy csúnya. Hanem ha valami vicces van rajta, de akkor is csak magamban nevetek. Nem bele a képébe..
2009. szept. 23. 18:45
8/11 anonim válasza:
Nem Pesten... nekem szokott inkább olyan érzésem lenni, hogy rajtam röhögnek. Na?
2009. szept. 23. 18:52
9/11 anonim válasza:
igen szoktam de egyedül nem annyira. :D nemtehetek rola csakugy jön. de nem a képébe.. és nem is azon h csunya.
és ha kell segitek
2009. szept. 23. 18:54
10/11 anonim válasza:
igeen xD
egyszer télvíz idején bejött egy pasi térdnadrágba, zoknival. szegénykémet elég feltűnően kinevettem, de nem volt mit tenni. akkor ott volt egy másik, akin hajpánt volt, de nagyon vastag. na az se volt semmi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!