Titeket nem idegesít ez Vube-hülyeség?
2013. júl. 25. 21:03
2/11 anonim válasza:
1. válaszolónak írom:A vube egy videómegosztó oldal,hasonlóan,mint a youtube.
A kérdésre válaszolva:k*rvára.Torrent oldalakon(például piratebayen)minden második kattintásodra megjelenik.Nem tudom minek kell erőltetni,hiszen a kutyát nem érdekli szerintem.Ami például abból is látszik,hogy egyszer kíváncsiságból megnéztem egy videó adatait.3000000 megtekintés és csak 2 like?Tehát valószínűleg mindenki sz*rik az oldalra és csak bezárja,amikor felbukkan.De azért csak erőltetik.Próbálják elhitetni,hogy ez jó nekem.Utálom az ilyet.Ha kíváncsi vagyok rá úgy is megnézem/rákeresek.Nem kéne így erőltetni szerintem
2013. aug. 16. 17:33
3/11 A kérdező kommentje:
Így igaz. Szerintem azt hiszik, hogy ez lesz a következő YouTube. És az a legidegesítőbb, hogy még el is indul a videó automatikusan, én meg nézem, hogy honnan jön a hang. xD
Énis utálom, pláne mert közbe zenét hallgatok és eléggé eltudnak idegesiteni hogy közbe ezek mennek és amikor dislike olni akarom kiirja h regisztráljak... annyit nem ér meg az egész inkább kilépek.. Amúgy azért vannak Vube reklámok (egyrészt amit irtatok hogy népszerübb legyen de főleg azért) mert egyszer szétnéztem a Vube- on és van egy ilyen verseny, hogy az első 10. legnézettebb video feltöltö pénzt kap..:)
2013. aug. 17. 12:05
*léggé Feltudnak idegesiteni
Amúgy meg most hogy megint felnéztem az oldalra otvan, hogy Minden hónapban van ilyen. [link] (most az August contest: top 100 van)
#4 es voltam..
2013. aug. 17. 12:08
6/11 anonim válasza:
2.kommentelő vagyok.
Na igen,az meg a másik,a meguktól elinduló videók.Ráadásul állandóan(legalábbis nekem) eléggé homoszexuális hajlamú számok jönnek be.fúj.És nem látják,hogy így utáltatják meg jobban az emberekkel az oldalt.
2013. aug. 17. 20:51
7/11 A kérdező kommentje:
Ja és ami még számomra nagyon idegesítő, hogy a videó fölött ott van nagybetűkkel: "Segíts nyernem 10.000 $-t azzal, hogy lájkolod a videómat!" Apám.. majd lájkolom, ha tetszik.. de egyelőre sem a videó nem tetszik, sem az oldal.. nem elég, hogy felmegyek egy viccoldalra, és 12 db reklám mászik bele a pofámba, teljesen kitakarva az oldal tartalmát, még ezzel is bosszantják az embereket.
Nekem ha felugrik a Vube ablak, az egész gépem beáll.. Aztán mire megindul, és bezárom az ablakot a többi ablak is bezáródik.. Bár le lehetne valahogy tiltani..
2013. szept. 11. 17:19
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem volt, amikor meg se volt nyitva másik ablak csak egy (amin nem a Vube ment), és mégis hallottam, hogy szól a Vube-on valami hülyeség. Csak úgy hallgatott el, ha bezártam az egész böngészőt
engem is qrva idegesít ez kibaxot oldal, állandóan mikor keresek valamit a google-on, a semmiből feljön...hogy a mi bánatnak kell ezt erőltetni a döglött kutyát nem érdekli ez a buta oldal.
2014. ápr. 25. 23:48
Kapcsolódó kérdések: